E, ovako treba... > Yamaha
Savet pri kupovini Yamaha 8 2t
Drivee:
2t stara yamaha nikako ne vredi 700 ali 4t vredi, to je relana cena za 4t ne za 2t, sada kod nas. Imas iste takve kockaste 4T. Dele isti blok 6-8ks.
Ja sam prodao yamaha 5, BEZ papira za 260 eura..toliko.. mada bila je malo starija, kraj 80 ih..
@Ljubo
Ovo sto sam napisao nema nikakve veze sa tvojim postom, svako trazi koliko misli i koliko mu se isplati, tj koliko moze da dobije pa nemoj da se nadjes uvredjenim. Svakako, 600 eura je mnogo bolja cena od 700 i stim da je od clana foruma..ja bih uzmao tu kod tebe svakako.
zankiki:
Za pomoćni čamac svakako bolje 2T, manja težina zbog eventualnog skidanja i vraćanja, veće razdaljine se svakako prelaze brodom pa se njime ne prelaze neke ogromne razdaljine da bi se razlika u potrošnji primetila, manja masa godi i pomoćnom čamci prilikom vučenja brodom, nema zezanja oko servisa i zamene ulja i slično....
Drivee:
Tako je, ako je motor za pomocni, slazem se potpuno. A slazem se da je 2T bolji i za nekog ko potrosi 100 litara godisnje.. neki pecaros koji izlazi 2 puta na vodu, samo 2T!!!
Navigacija
[0] Indeks poruka
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju