E, ovako treba... > Yamaha

Savet pri kupovini Yamaha 8 2t

(1/5) > >>

nidža78:
Pozdrav svima treba mi savet, ponovio bi se polovnom Yamahom 8 2t 1994god.  pa me interesuje dali vredi 700eura dati za takav motorić. prodao sam tomos 4 pa mi treba penta koja bi gurala alu čamac 5m na Dunavu . Dali je skupo održavanje i kako stoje stvari sa nabavkom delova ?

MiletaStamat:
Mislim da ti ništa ne znači ako ti neko kaže da li vredi ili ne vredi. Najbolje da je probaš na čamcu ili odneseš u neki servis, recimo Ada Galija na Adi, da ti je pregledaju, izmere kompresiju i kažu kakva je. Mislim da je pregled 1000 dinara.

Ako te možda zanima Džonson, član foruma Bakara prodaje odličan 15 ks sa sve komandama mislim da je cena 55o e, pa kontaktiraj njega ako te zanima. Ima ga ovde u temi Mali Oglasi na forumu. Taj Džonson je on koristio jednu sezonu i prezadovoljan je sa njim. Kupio je veći čamac pa promenio motor.

neptun:
Ja ima tu yamahu i stvarno je odlicna.kazu da je to jedan od najboljih modela koji su proizveli.700 e samo ako je bas u dobrom stanju,sa el startom i papirima.
Proverite dal lepo baca vodu i ulje u menjacu.ako se vidi da je motor otvaran ne kupovati.u ada galiju bih dao samo iz moje ruke da pogledaju sa 10 m.mada ne zna ni to dal bih pristao.ja sam kupio motor pre 5 godina i radi super ,gura jedrilicu od 7 m.ima el start i odlicno puni akumulator.promenio sam do sad svecice,impeler i semeringe na menjacu.uvek pali iz prve.

STG:
Nekome i vredi ukoliko je motor u "dobrom" stanju, ma sta to znacilo za ovo godiste.
Cenu podize anlaser, a regularnost je pod moranje.
Verujem da se za malo vise novca moze naci noviji motor, sto u mnogome podize sigurnost pri kupovini. Videh Tohatsu 9.9, 2t, koji bi bio idealan za mali alu camac.

Sto se Galije tice, skoro svako ko je saradjivao sa njima ima dosta cudna iskustva...

DuleN:
Malo mi je to visoka cena...
Ja prodajem Yamahu autolub 40KS, sa cajgerima i rucnom komandom za 1200 eur, sa papririma, razume se...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju