E, ovako treba... > Plovila

Sta mislite o ovom brodu?

<< < (2/14) > >>

vepar:
Necu brodski motor a i ona budza na krovu je za moje potrebe i navike potpuno beskorisna a meni licno jako ruzna.. za moj ako dobijem 11k sutacu se nogom u dupe od srece. Dobijam duzi brod za 3m i siri za 30cm sa (ako je verovati oglasu) gotovo novim yamaha 50 motorom. Siguran sam da je dosta brzi od mog. Moj ide 9 km/h citaj uzvodno od 4-6 sto mi je previse sporo... enterijer nije neki, ali na oglasima ne vidjam puno bolje brodove. Jebes sonar, mada sam siguran da ga i ovaj ima negde... sa onoliko solaraca i akumulatora frizider na 220 radi kao sat, siguran sam da ne razmisljas o struji plus su i moje navike da nikada ne stojim duze od dan dva na jednom mestu, pa ce motor dopuniti. Za navigaciju svakako koristim pc prikopcan na tv sa open cpn+plov put mape+eksterni gps+AIS eksterni koje bih poneo sa starog broda.  U oglasu pise da covek poseduje projekat broda...

vepar:
P.S. Sidro nisam nikada oborio za 3 godine INTEZIVNE plovidbe, pa mislim da mi je vinc potpune nepotreban, sa slika bih rekao da je brodski pod u pitanju a ne lamperija... Slazem se da bi H.T. motor bio prava stvar, prozori su dobro reseni, nocu ne plovim pa je bolje da su zatamljena stakla, zatamnio sam ih i na ovom brodu sun stop folijama. Jako mi se dopada cirada, zasene za prozore, bocna vrata... ima dobrih detalja. Wc bih svakako prepravljao na klasicnu wc solju koju bih izdigao i ispust napravio iznad vodene linije. Zbog gabarita moje pozadine brodske wc solje me strasno nerviraju, a plus volim da pijem jutarnju kafu na wc solji 6589

vepar:
Brine me kakvog je oblika korito, da nije neko duboko V pa da ne mogu ko covek da pristajem gde hocu...

oblak:

--- Citat: vepar  28, 01, 2018, 00:28:20 pre podne ---Necu brodski motor a i ona budza na krovu je za moje potrebe i navike potpuno beskorisna a meni licno jako ruzna.. za moj ako dobijem 11k sutacu se nogom u dupe od srece. Dobijam duzi brod za 3m i siri za 30cm sa (ako je verovati oglasu) gotovo novim yamaha 50 motorom. Siguran sam da je dosta brzi od mog. Moj ide 9 km/h citaj uzvodno od 4-6 sto mi je previse sporo... enterijer nije neki, ali na oglasima ne vidjam puno bolje brodove. Jebes sonar, mada sam siguran da ga i ovaj ima negde... sa onoliko solaraca i akumulatora frizider na 220 radi kao sat, siguran sam da ne razmisljas o struji plus su i moje navike da nikada ne stojim duze od dan dva na jednom mestu, pa ce motor dopuniti. Za navigaciju svakako koristim pc prikopcan na tv sa open cpn+plov put mape+eksterni gps+AIS eksterni koje bih poneo sa starog broda.  U oglasu pise da covek poseduje projekat broda...

--- Kraj citata ---

Druze ti si vec resio da kupis brod i ne treba ti nista od opreme i ono sto brod cini plovnim objektom a ne kontejnerom. Mislim da ti nece pomoci saveti sa foruma, tebe je zimska depresija ozbiljno tresnula :) Upadas u klasicnu pricu kad se potpuno zavrsi postojeci  brod ide se na sledeci, duzi, siri, za 30 cm.... kuku kuku kuku Ja sam prvi takav i razumemem te donekle al ovo je stvarno sklepana prica, grdno ces se kajati ako ovo platis preko cene svog postojeceg broda. Jbt nisi glup, radis sa majstorima, odrzavanjem zgrada zar treba da te ovde ubedjujemo da je crno crno i nikad sareno  ffff

vepar:

--- Citat: Zox  28, 01, 2018, 00:44:17 pre podne ---"Na palubi ostava za sidro, sitan pribor, bove itd. gde je ugradjen i elektricni čekrk za sidro."

--- Kraj citata ---
Da sada i ja vidim... Cak ima i vinc... Ne znam onda sta nema od "ozbiljne opreme".

--- Citat: vepar  28, 01, 2018, 00:38:51 pre podne ---Brine me kakvog je oblika korito, da nije neko duboko V pa da ne mogu ko covek da pristajem gde hocu...

--- Kraj citata ---
Ne volim pausalne ocene tipa "sklepan je" takva ocena bez argumenata mi nista ne znaci. Ne ljutim se, znaci mi svacije misljenje, makar bilo i potpuno suprotno mojem  114
P.S. Imam majstore, otkud znas cime se bavim  6589

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju