E, ovako treba... > Plovila
Sta mislite o ovom brodu?
Alexa:
Po meni, onaj u Austriji 12,5x4 m sa dva "Caterpillara" bas ozbiljan brod. ok
zankiki:
Jeste, ali sa 700KS i gazom od 1.2 metara.... Nešto mi i ne deluje kao brodić za Dunav...
Meni je i mojih 0,7 često previše i traži poneki kimpromis... Sa 1.5 već možeš da zaboraviš recimo plovidbu kanalima, a Radovan je koliko se sećam tražio nešto plićeg gaza.
Ako su već želje takve, onda ostaje samo neka krštena domaća radinost.
Brod koji BudeNS ima donekle ulazi u tu priču - vanbrodski motor, blagi V koji je opet mnogo brži od tabana, lep prostor unutra (doduše još nije bio picnut unutra kad sam bio, ne znam kako je sad...), kršten rad... Eventualno bi Radovanu čučnuo za broj veći, ali nešto slično tome po meni.
Ova Olja mi se totalno ne sviđa ni za manje para, a kamoli za ovu cenu.
Alexa:
--- Citat: zankiki 28, 01, 2018, 16:54:12 posle podne ---Jeste, ali sa 700KS i gazom od 1.2 metara.... Nešto mi i ne deluje kao brodić za Dunav...
--- Kraj citata ---
Nisam ni mislio da mu je to opcija, samo sam hteo da kazem sta se moze kupiti za 22000 .
MiletaStamat:
ZoranT ti je dao soluciju da u nekoj radionici praviš novi čamac po tvojim upustvima i zamisli. Posle ga opremaš onako kako tebi odgovara. U Zemunu u naselju Plavi Horizonti ima majstorska radionica za izradu čamaca, video sam nekoliko koji su izašli iz te radionice, izgledaju pristojno. Za taj tvoj budžet mislim da bi napravio strašnu ladju i bila bi nova i ti prvi vlasnik.
https://www.kupujemprodajem.com/Camci-35888903-oglas.htm?filter_id=414
Ništa te ne košta da porazgovaraš sa tim majstorom, možda nadjete zajednički jezik na obostrano zadovoljstvo.
maverick:
Recimo da nova honda 50 ks kosta 7000 ...kontam da za 15 kod vas moze svasta da se napravi po svom ukusu...i imas sve novo i miran si dok si ziv
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju