E, ovako treba... > Plovila
Sta mislite o ovom brodu?
DuleN:
Ovo prodaju drugari iz moje marine
https://www.kupujemprodajem.com/BAS-747-56043284-oglas.htm?filter_id=410
budens72:
Pa gde je tu komfor koji Vepar trazi ?!?
broker975fx:
Evo ja potpisujem da nema vinc, dobro se zna sta je vinc a sta elektricni cekrk. Ovaj verovatno ima onaj za namotavanje sajle sto se koristi na dzipovima a upoteebna vrednost toga je da se samo kaze da ima nesto. To sto sa ovim brodom nisi bio na sidru godinama sa brodom ovih dimenzija se puno menja te ces sada mnogo vise biti na njemu i on postaje vrlo bitna oprema. Sto se projekta tice pa majku mu zar ovaj brod izgleda kao da je ista na njemu preracunato. Nije on puno ruzan i skroz promasen daleko od toga ali od projekta ces tu zaista videti neki crtez hemiskom olovkom na nekom papiricu. Stvarno te poklopila zimska bolest. Puno je bolje da onda za iste pare kupis narvala, fabricko korito, vb motor a o enterijeru i svemu ostalom je neozbiljno i pisati. Dalje koliko ces novca izgubiti prvo prodaji svog a onda na prodaji ovog sa oglasa. Ako uzmes narvala taj gubitak ce biti zanemarljiv
budens72:
Takodje sam siguran da za taj novac postoje mnogo bolje opcije...
vepar:
--- Citat: Alexa 28, 01, 2018, 07:59:01 pre podne ---22.000 je ozbiljna suma 6589. Ja bih sa tim budzetom prosirio pretragu na malo dalja trzista i siguran sam da bih nasao daleko bolju varijantu fabricke izrade. Jeste da bi bila malo veca "akcija" ali, ne kupuje se brod svaki dan.
--- Kraj citata ---
Nemam nikakvog iskustva sa stranim trzistima... cak ne znam ni po kojim sajtovima da gledam. I ja bih vise voleo fabricko korito ali ne znam da li napolju postoji ono sto trazim. Tu bi mi pomoc bas znacila... Evo nekih uslova za brod: taban korito ili blagi V sa eventualno malom kobilicom u krmenom delu, vanbrodaki motor, kokpit sa tvrdim krovom obavezno, duzina izmedju 10m i 13m, sto veci wc, po mogucstvu webasto, korito ne manje od 4mm, rezervoar za vodu ne manji od 200l, crni tank mi ne treba, frizider moze i na plin...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju