Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!
Kabe Nautica - Razvigor
Kabe:
Hvala :D Svakako, bidno je da smo stvari pomerili sa mrtve tacke 25648
Kabe:
Lagano napredujemo :)
U garažu je usidren Tohatsu :) Feel the wind...
Period razrade: 10 radnih sati. U tom periodu preporučena je vožnja na pola gasa prvih 8 sati, nakon toga poslednja dva sata sa izletima u jači gas u naletima od po 5 - 10 minuta, pa onda ponovo vraćanje u slabiji. Nakon toga ide servis. Po završenom servisu, sledeći je za 50 radnih sati, a nakon njega treći za 100.
Garancija na motor je 5 godina.
Predata kompletna dokumentacija za polaganje UMČ, nakon praznika rešavamo i taj deo priče :)
Uskoro dolazim sa još nekim zanimljivim aktivnostima nadam se...
petar_kozic:
Zeljno iscekujemo taj nastavak price i da vidimo na cemu ce biti taj Samurajski lepotan.
Kabe:
Pozdrav svima posle nekog vremena :)
Dugo se nisam oglašavao, a u međuvremenu, imamo neke nove informacije i progres, pa je red da pokrenemo stvari sa mrtve tačke :)
Već 13.04, nekoliko dana pre dogovorenog roka za završetak čamca, dobio sam poziv iz Sakula od Stevana koji je rekao da je sve završeno i da mogu doći po čamac. 17.04., kada su mi obaveze dozvolile krećem put Sakula sa svojim prijateljem Maksom u akciju dovoženja čamca.
Kao stari drugari iz offroad i auto avantura koje upražnjavamo u slobodno vreme već mnogo godina unazad odlično smo se snašli u ulozi transportera plovila, te ukoliko vam je potreban prevoz, stojimo na raspolaganju :) k5
Kada je reč o dogovoru sa Stevanom i kompletnoj komunikaciji tokom izrade čamca i dogovorenog imam samo reči hvale i svaku preporuku. Kako će se čamac pokazati u upotrebi, preostaje da vidimo, ali moje mikro iskustvo za sada je veoma pozitivno.
Kada je reč o samom čamcu, navešću u nastavku šta je sve "implementirano" u prvoj ugradnji, a nadalje ću govoriti o svim dodacima koji su u planu i koji će biti izvršeni:
- Osnova čamca
- Inoksni rukohvati
- Pramčana ograda
- Izvod za upaljač
- Izvod za dva USB porta
- Priprema za kaljužnu pumpu
- "Daske" za sedenje
- Aluminijumska tenda
- Bitve (4 komada)
Uz čamac dobijate kompletnu dokumentaciju i sertifikat uz račun koji kasnije koristite za registrovanje istog.
Čamac je istog dana porinut u vodu bez šampanjca, ali ćemo u budućnosti sigurno napraviti simboličlo lupanje istog o naša grla uz vihor vetrića na čamcu :)
Nekoliko dana nakon toga raspakovan je i motor koji je upakovan na svoju poziciju:
Predata je kompletna dokumentacija za registraciju čamca, kao i upis motora u plovidbenu dozvolu. To zadovoljstvo koštalo je ovoliko za period od tri godine:
take me to the nearest pnc bank
, a nešto kasnije iz kapetanije je usledio poziv da je plovidbena završena. Ostalo je još samo da istaknem na čamac registarsku oznaku i ime, time će proces biti završen u kompletu.
Inače, u marini sam sreo i upoznao Zankikija, kao i njegovu lepoticu Marissu koja je "uparkirana" na istoj strani veza čineći ga posebnim :)
bp gas stations nationwide
Prethodnih dana sam sreo i svog prvog komšiju Zvonka u marini, koji je takođe prisutan i već pominjan na forumu kao stalni član regata :) Definitivno je svet mali :)
Juče smo se malo vozili pred zalazak sunca, ugođaj je bio super, samo još malo da otopli pa će biti još bolje :)
Ovako inače izgledamo u marini :)
To bi bilo za ovu priliku od nas, dalje nastavljamo sa sitnim pikanterijama, gedžetima i šminkom o čemu ću pisati. Do tada ŽIVELI!
take me to the nearest chase bank
LSI:
Браво, Кабе. Срећно!
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju