Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!

Kabe Nautica - Razvigor

<< < (29/30) > >>

Kabe:

--- Citat: Zile-nbg  12, 05, 2021, 11:27:18 pre podne ---Kako lepo izgleda camac, svaka cast.
Nego, jedno pitanje u vezi bokobrana. Vidim na slikama dva camca na kojima su bokobrani vezani vodoravno, a npr ja sam ih vezao vertikalno kao na pretposlednjoj slici.

Neko objasnjenje kako i zasto? Ovako ili onako?  sajkaca

--- Kraj citata ---

Vezivanje bokobrana je različito u zavisnosti od njihove dimenzije i potrebe.

Bokobrani koje ja imam su veliki da bi stojali vertikalno, a i na taj način ne štite me u marini... Kada kreneš da ploviš onda se "vuku po vodi". Mahom se vertikalno stavljaju kod viših plovila i brodova kod kojih ta upotreba ima smislia.

Takođe, kod mene je praktično to rešeno što mogu da ih podignem tamo gde mi ne trebaju u određenim situacijama što vidiš na jednoj fotki.

Npr, kod druga na njegovom vezu ima potrebe za vertikalnim postavljanjem te jedan bokobran stoji tako:

--- Citat: zoki_ns  12, 05, 2021, 12:38:04 posle podne ---Baš  sam se pitao neki dan šta  je s tobom.  Nikako da se sretnemo na vodi a već  pola maja :)

--- Kraj citata ---

Prisutan! :) Na sreću, imam još dosta hobija koje kombinujem u zavisnosti od vremena pa onda balansiram... Već mesec dana sam u offroadu, pa ćemo sada malo i da promešamo sa sportovima na vodi :D

Terca:

--- Citat: Kabe  12, 05, 2021, 11:12:58 pre podne ---

--- Kraj citata ---

Joj što je lepa ova jedriličica na sliki

Kabe:
Vozio je juče neki bradati kroz marinu sličnu  ha

Kabe:
Tokom prethodnih dana bilo je dinamično. Upregao sam kočije i krenuo put Sakula, preko predivnog Titelskog brega...

Razvigor je dobio novog prijatelja (prijateljicu)... Reč je o "Aurori".

Smeštena je dve marine niže, opremljena sa 10 japanskih konja. Utiske ćemo sublimirati nadalje i vlasnik i ja... trenutno smo u razradi :)

zankiki:
Prelepe slike, kao i uvek  114

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju