Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!
Kabe Nautica - Razvigor
Kabe:
--- Citat: Zile-nbg 12, 05, 2021, 11:27:18 pre podne ---Kako lepo izgleda camac, svaka cast.
Nego, jedno pitanje u vezi bokobrana. Vidim na slikama dva camca na kojima su bokobrani vezani vodoravno, a npr ja sam ih vezao vertikalno kao na pretposlednjoj slici.
Neko objasnjenje kako i zasto? Ovako ili onako? sajkaca
--- Kraj citata ---
Vezivanje bokobrana je različito u zavisnosti od njihove dimenzije i potrebe.
Bokobrani koje ja imam su veliki da bi stojali vertikalno, a i na taj način ne štite me u marini... Kada kreneš da ploviš onda se "vuku po vodi". Mahom se vertikalno stavljaju kod viših plovila i brodova kod kojih ta upotreba ima smislia.
Takođe, kod mene je praktično to rešeno što mogu da ih podignem tamo gde mi ne trebaju u određenim situacijama što vidiš na jednoj fotki.
Npr, kod druga na njegovom vezu ima potrebe za vertikalnim postavljanjem te jedan bokobran stoji tako:
--- Citat: zoki_ns 12, 05, 2021, 12:38:04 posle podne ---Baš sam se pitao neki dan šta je s tobom. Nikako da se sretnemo na vodi a već pola maja :)
--- Kraj citata ---
Prisutan! :) Na sreću, imam još dosta hobija koje kombinujem u zavisnosti od vremena pa onda balansiram... Već mesec dana sam u offroadu, pa ćemo sada malo i da promešamo sa sportovima na vodi :D
Terca:
--- Citat: Kabe 12, 05, 2021, 11:12:58 pre podne ---
--- Kraj citata ---
Joj što je lepa ova jedriličica na sliki
Kabe:
Vozio je juče neki bradati kroz marinu sličnu ha
Kabe:
Tokom prethodnih dana bilo je dinamično. Upregao sam kočije i krenuo put Sakula, preko predivnog Titelskog brega...
Razvigor je dobio novog prijatelja (prijateljicu)... Reč je o "Aurori".
Smeštena je dve marine niže, opremljena sa 10 japanskih konja. Utiske ćemo sublimirati nadalje i vlasnik i ja... trenutno smo u razradi :)
zankiki:
Prelepe slike, kao i uvek 114
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju