Nautika opšta... > Zakoni i Propisi

Zakon o policiji

<< < (6/14) > >>

zveki66:
koliko sam ja upoznat broj prsluka u camcu mora odgovarati broju osoba na koliko je registrovan camac. Da se nosi stalno-ne mora, ko hoce moze.

budens72:
Nikada nisam imao lose iskustvo sa policijom... ne nosim prsluk, nikada nisam nosio.. nisu me opominjali kada sam bio kontrolisan
imam ih 12 komada na koliko lica je plovilo i registrovano, sad da li su prsluci po standardu ili nisu to ne znam.... vecina su JAT-ovi samoduvajuci... verujem da nisu po standardu ali ih ipak imam

budens72:
Moguce, nisam ih ni otpakovao... imam 4 vojna klasicna,pa su ovi tu cisto da zadovolje broj prsluka po broju osoba na koliko je registrovan camac

Kolibri:
Suština priče je da ljudi ma koji su ispravni je potpuno sve jedno ko vrši nadzor i kontrolu. Problem je što zbog komplikovane procedure i lošeg stanja inspekcije plovidbe, oni koji ne postupaju po pravilima mogu vrlo lako da se provlače kroz sistem. Što opet nije u redu prema ljudima koji ispunjavaju svoje obaveze.

STG:

--- Citat: Kolibri  12, 01, 2018, 15:28:30 posle podne ---Suština priče je da ljudi ma koji su ispravni je potpuno sve jedno ko vrši nadzor i kontrolu. Problem je što zbog komplikovane procedure i lošeg stanja inspekcije plovidbe, oni koji ne postupaju po pravilima mogu vrlo lako da se provlače kroz sistem. Što opet nije u redu prema ljudima koji ispunjavaju svoje obaveze.

--- Kraj citata ---
Da, ljude koji su ispravni uglavnom primoravaju da se pravdaju i obrazlazu, a tako bolje prolaze bahati i bezobrazni...
Ideja jeste biti uredan ili sto uredniji, ali malo nas jeste.
Pogledajmo samo primer sa prslucima za spasavanje.
Dovoljan razlog da vas neko kazni prilikom kontrole.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju