E, ovako treba... > Restauracije
.
Zoran T:
Guglaj tamo po e bay ili sl...trazi "6 gang roker switch...ima prakticnijih...ovi strce i lako ih zakacis kad ne treba
Zoran T:
Te rokere smo ubacili u onaj zadnji camac i za sad su ekstra...i ekstra sto svaki ima i svoj automatski osigurac...jedino nocu kao da jace svetli indikacija i malo neprijatno za oci...
LSI:
Лепа прича, од почетка до краја.
Хвала, Зоране. Верујем да ће многима бити од користи.
Срећна вожња и много уживања!
broker975fx:
Svaka cast, rekao bih jedna od najozbiljnijih i majtemeljnijih rekonstrukcija koju sam video. Ovako sredjen bice kao nov ako ne i bolji. Sa druge strane i to one mracne ekonomske licno misljenje mi je da ti je ovaj projekt potpuni promasaj. Ukucao si u camac kamaru para. Kada ga budes prodavao to ce svakako biti najbolji camac u toj klasi i tih godista ali tesko ce ga neko platiti 3 puta skuplje od drugih slicnih. Sa druge strane ovi sa parama hoce nove, vece i vise fensi glisere. Oni koji bi ga kupili nece imati para a ovi sa parama ga nece hteti. Puno para potroseno a finalni proizod je i dalje relativno mali gliser.
Ovo je moje licno misljenje, siguran sam da ce te sprava dobro sluziti ako nista drugo to ti zaist duguje.
Zoran T:
Cuj para...pare su najmanje bitne pogotovo kad radis za sebe...gde su bre kilometri i kilometri,drzave,zivci,emocije i na kraju vreme...treba coveku vremeplov a ne plovilo...uradio je dobro i vrhunski sredio plovilo za par dana na vodi a kopnom od spanije do grcke a i sire svaka plaza moze biti njegova...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju