Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA
.
.:
,
Alexa:
Toliko sam se uziveo u opis ove akcije da sam jos jednom, po ko zna koji put u mislima prosao kroz to. Ta trka sa vremenom se ponavlja uvek i svuda i drzi te u stresu dok se sve ne obavi. I taj osecaj da neces uspeti da zavrsis a na kraju, ipak zavrsis 6589. I uvek bude da u glavi imas koncepciju sta treba da se uradi a uvek bude malo drugacije nego prethodni put. Tako je to, sreca pa njihova administracija ne koci nego pomaze. Ali, to je cena da kupimo nesto povoljno i uvezemo u Srbiju. Da smo clan EU sve bi bilo daleko jednostavnije ali sta bi onda radili nasi carinici, spediteri, agencije ..... Ustvari, radili bi oni ali kao deo sistema koji funkcionise jednostavno i na dobrobit gradjana.
MiletaStamat:
Alexa, i sada Zox lepo opisujete svoje dogodovštine sa putovanja i uvoza plovila. Alexsine tekstove sam i ranije sa uživanjem i pažnjom čitao, evo danas i tvoj tekst Zox. Bravo ne sumnjam da će sve ovo pomoći potencijalnim kupcima čamca i uvoza iz EU.
Zox tebi sada i zvanično čestitam na kupovini čamca i prikolice. Želim ti da na njimu sa svojom porodicom i prijateljima samo uživaš u plovidbi. Nadam se da ćeš nas počastiti nekim lepim detaljnim slikama čamca i njegovim enterijerom, kao i slikama sa buduće plovidbe.
Ja ću i dalje uživati čitajući vaše tekstvove, ali što reče Alexa sve će biti bolje i lakše kada mi udjemo u EU, čekam do tada i onda kupujem novi čamac kgk
Mornar u kanalu:
И поред све те фрке и неких проблема у Немачкој , док сам читао твој путопис некако ми се чини да је све протекло лако што се тиче папира и администрације . Сад ми није јасно зашто није тако овде кад смо ми народ "небески широког и отвореног срца" , ето ја где год сам се сретао са шалтерским службеницима сам умао утисак да сам странац у свом месту , општини и држави . Не дао Бог да се појавиш у некој званичној институцији у радном оделу или превозу , већина се понаша као да си заразан . Када обучем фино одело и још се машим за џеп онда је све много лакше и једноставније али смо у кафанским причама народ који је најхуманији у Европи .
broker975fx:
Dobra avantura ali ipak mi nije jasna racunica, zar nije takvo plovilo moglo da se nadje u Ns ili Beogradu. Jbg 20 evra tamo 30 ovamo, spavanje, corba, klopa, cimanje auta i zene:).
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju