Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA
.
mossi:
ha ha A to Zox malo promašio godine .. i meni se dešava .. sve češće .. matoroća valda. roll4 grandpa
Novi datum postavljanja te nove verzije pumpe na vodi je tokom 2018. da ne prenagljujemo sa početkom sezone.. k5
DuleN:
Bas sam se nesto razocarao, posto sam bio ubedjen da je ovo marina na koju svi treba da se ugledaju po pitanju organizovanosti i infrastrukture, a ono ispada da nije sve bas tako kako izgleda...
U stvari i ne cudim se nakon informacije da tu ima vise "gazda", jer obicno tamo gde ima mnogo babica, radjaju se kilava deca.
LSI:
--- Citat: Zox 20, 12, 2017, 11:03:49 pre podne ---...
Све што нам се дешава призвали смо у наше животе и из тога требамо нешто научити. Значи, није дошло без разлога.
114
--- Kraj citata ---
Кад све саберем, ја се одузмем. А резултат - дебели минус. kuku
Кога сам ја све призивао, а ко ми је дошао... XKJHDGASED
Много их је више самозваних и незваних од оних које сам желео и дозивао.
Сад, да ли је с разлогом или без разлога, ко би га знао? sha Тек, не ваља...
zveki66:
Sve sto ste rekli LSI je zivotna istina. Tacno u centar, kao da ste mi citali misli.
MiletaStamat:
Kad smo već kod Marina, pre neki dan čuo, iz neproverenih izvora, da neki lik hoće da pravi Marinu u Batajnici. Video sam da je letos nešto radio na obali, renovirao neki lokal, očistio i poravnao deo obale, nasuo sitan pesak, a kako će i da li će praviti Marinu tek ću da proverim, ono rekla kazala me ne zanima. Ne znam samo ako i krene u taj posao kako će realizovati, pre svega tu nema vodovoda, struje i ostali pratećih elemenata. No sačekaću pa javljam ako nešto saznam.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju