Nautika opšta... > Zakoni i Propisi
Преглед чамаца у 2018. години
zankiki:
--- Citat: Terca 09, 01, 2018, 14:54:59 posle podne ---Provereno je već u praksi, sve je baš tako, na trogodišnjem nivou trostruko jeftinije (doduše probano samo redovno produženje p. dozvole, nije isproban vanredni pregled, nije prvi upis...).
Sam obim i sadržaj tehničkog pregleda nije promenjen sajkaca
Sada bi bilo interesantno da se nekako isprati koliko će se povećati broj registrovanih čamaca u 2018., jer jeste triput jeftinije ali je ipak skuplje od nula.
--- Kraj citata ---
Sad baš niko nema opravdanja da se ne registruje
zveki66:
Mislim da cemo ove godine videti veci broj recne policije na vodi.
JazzyMC:
Da li ima nekih novosti vezano za camce kojima je istekla registracija? Da li ce biti dovoljna samo plovidbena dozvola ili ce se ipak tretirati kao prva registracija sa svim pratecim dokumentima koje 95% camaca sa oglasa nema
DuleN:
--- Citat: zveki66 09, 01, 2018, 15:21:32 posle podne ---Mislim da cemo ove godine videti veci broj recne policije na vodi.
--- Kraj citata ---
Ako je tako, molim Predsednika Udruzenja da se hitno raspita kolko promila je dozvoljeno za upravljanje plovilom? Ako je manje od desetak promila, slabo cu ja na vodu izlaziti sa registrovanim camcom i urednom dozvolom za upravljanje...
LSI:
Чуо сам да је полиција добила детаљно упутство по том питању.
Тако ће, нпр. полиција имати различито поступање за случајеве кад:
- наиђе на чамац који је привезан негде уз обалу а у ком лежи неколико људи у стању високе алкохолисаности
- наиђе на чамац који плови а њиме нико не управља а сви су у стању алкохолисаности
- кад нађе на чамац којим управља особа у стању високе алкохолисаности.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju