Opšta...Tu smo... > Ako neko zna ...

Plasticni camac 3.3 metra duzine

<< < (2/6) > >>

nikolaalek123:

--- Citat: Bakara  03, 12, 2017, 21:30:49 posle podne ---Napred je i na Opatiji V a pozadi prelazi u skoro  ravno, čisto glisersko korito, kao i na ovom sa slike. Zato i ore dok ne izglisira :-)

--- Kraj citata ---
Sta vi mislite vredi li te pare,da ga malo sam sredim

Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ Тапатока

iggi:
Zavisi, kakvo je korito koliko treba da ulozis zbog plovnosti i bezbednosti, a prica za sebe je izgled i oprema. Ja sam kupio camac koji je mogao odmah u vodu a ulozio sam u njega dosta a ima ima jos da ulazem ihihiii, al ce zato da bude puska ubojita na vodi. Tako da zavisi sta zelis i ocekujes od njega, kao i od mogucnosti.

Bakara:
Ako je zdrav, i ako ne moraš mnogo da ulažeš, što da ne... Opatiju sam platio skoro tri puta više, mada sam posle jedne sezone video da to nije za mene. Čak sam bio malo u plusu kad sam prodao posebno čamac sa prikolicom a posebno motor.

Jedino je pitanje da li to zadovoljava tvoje trenutne potrebe, a pare i nisu velike za čamčič sa papirima.

nikolaalek123:

--- Citat: iggi  03, 12, 2017, 22:03:11 posle podne ---Zavisi, kakvo je korito koliko treba da ulozis zbog plovnosti i bezbednosti, a prica za sebe je izgled i oprema. Ja sam kupio camac koji je mogao odmah u vodu a ulozio sam u njega dosta a ima ima jos da ulazem ihihiii, al ce zato da bude puska ubojita na vodi. Tako da zavisi sta zelis i ocekujes od njega, kao i od mogucnosti.

--- Kraj citata ---
A ne ocekujem nist posebno,samo da ne curi,za pecanje sa nekim malim motorcicem

nikolaalek123:

--- Citat: Bakara  03, 12, 2017, 22:03:13 posle podne ---Ako je zdrav, i ako ne moraš mnogo da ulažeš, što da ne... Opatiju sam platio skoro tri puta više, mada sam posle jedne sezone video da to nije za mene. Čak sam bio malo u plusu kad sam prodao posebno čamac sa prikolicom a posebno motor.

Jedino je pitanje da li to zadovoljava tvoje trenutne potrebe, a pare i nisu velike za čamčič sa papirima.

--- Kraj citata ---
Ma imam ja elan 401 i yamahu 25 j autolube,ali ovo je povoljno,a mozda ga sredim i prodam

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju