Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...
Predlozi za plovidbe i druženja u 2018.g
Bakara:
--- Citat: Misha D 01, 12, 2017, 10:40:10 pre podne ---bilo bi dobro da administrator podeli ovu temu i osnuje novu, npr: "Predlozi za plovidbe i druženja u 2018.g"
Ova tema "Regatata VV 2016/2017." se nepotrebno opterećuje poslednjim postovima.
--- Kraj citata ---
Miša je u pravu, tema premeštena u novu thumbup
LSI:
--- Citat: Zox 01, 12, 2017, 09:42:44 pre podne ---Лако је вама кад сте близу... Баш гледам карту где се то налази. 55555
--- Kraj citata ---
Зокс,
Није неопходно да долазите са приколицом и довлачите чамац.
Довољно је да се појавите - биће на неком од чамаца места за вас (добро, то важи за једну до две особе, ако долази цела породица... и то се да средити). Мени је било лепо кад сам се у чамцу ЗоранаТ провозао око Гроцке или с Милетом до Војних башта. Не мора се баш увек пловити у свом чамцу.
LSI:
--- Citat: DuleN 01, 12, 2017, 10:16:30 pre podne ---Prijavljujem se i ja, posto ima i da se zdere 25648 114 357
--- Kraj citata ---
Да, дотле ћеш повадити те млечне зубиће и уградити вештаке.
Zoran T:
Au Zox...sta ja da kazem a treba ceo camac da zavrsim...valjda ce nas primiti neko na palubu... ffff
LSI:
--- Citat: Zox 01, 12, 2017, 11:37:46 pre podne ---...
Супер! Онда ми остаје још само да...
Купим бродски мотор за чамац (јер тренутни не ваља), сачекам да стигне из Немачке документ о испису пловила, региструјем га, набавим техничку документацију на 50 страна за прикључно возило и пошаљем Агенцији за безбедност саобраћаја, поринем чамац, одвезем приколцу на другој приколици (у међувремену је истекла немачка регистрација) у Винчу на испитивање, вратим се назад, поново у Винчу кад се све обави, натоварим опет ову моју на другу приколицу, вратим се назад, региструјем је, вратим чамац на приколицу, одвезем код мајстора да убаци мотор и вратим назад у марину... затим.....
Ех, да! Платим успут све таксе. flasica
Будимо ОПТИМИСТИ! Увек може бити горе! harm
--- Kraj citata ---
Може то да се поједностави.
На пример, одаберете марину у Старим Бановцима као истурену базу. Ја вам уступим приколицу на неодређено време и тако избегнете вожњу целим путем од куће до Београда и назад.
Завршите послове с нашим органима и ...
Има ту само једна ствар!
Пошто се не зна колико ће то трајати, нас двојица потпишемо споразум у ком ћете ви прихватити услуге смештаја без да ћете тражити пријаву боравка и нећете потраживати упис у власнички лист на основу времена боравка у приколици. Ово за сваки случај јер сам ја доста старији, а волео бих да моја деца и унуци наследе приколицу.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju