Nepogode na rekama... > LED NA REKAMA
Уклоните пловила из воде до 30. новембра
zankiki:
--- Citat: mladjo 09, 11, 2017, 19:23:11 posle podne ---
--- Citat: zankiki 09, 11, 2017, 13:10:48 posle podne ---Kako ti to znaš?
--- Kraj citata ---
Da li je to normalan odgovor,zasto neko osim tebe nema pojma o nautici.Mozda se niko nece sa tobom prepucavati,a meni je bas dosadno.
--- Kraj citata ---
Hajde da probam lepo razgovarati, da vidimo ide li to.
Kao prvo, ne vidim šta je problem u tome što sam ovo pitao. Možda je moglo biti pogrešno shvaćeno, vidim da je i Laza isto primetio, pa sam se Kolibriju odmah i izvinio ako je tako.
I dalje stojim iza svog pitanja i voleo bih da znam na koji način se može znati mesecima ranije hoće li biti leda na rekama.
Ako hoćeš da se prepucavaš, izabrao si pogrešnu osobu, jer se ja ne prepucavam, iznosim svoje mišljenje i spreman sam da prihvatim tuđe.
To se zove razgovor, inteligentne osobe ga često upražnjavaju.
Svoje razmišljanje sam argumentovao, a naravno da postoji mogućnost da nisam u pravu. Onda druga strana argumentuje svoj stav, pa obe strane razmisle i nauče nešto od onog drugog. Istina je verovatno negde između.
Opet moram ponoviti, to je RAZGOVOR, ne znam zašto si ti shvatio to drugačije. Nije ti prvi put da me prozoveš direktno, ili u razgovoru sa nekim, očigledno je da samnom imaš neki problem.
Nije mi jasan priča da niko osim mene nema pojma o nautici, pa ja sam ovde često pitao druge i najbanalnije stvari koje ne znam. Nije sramota pitati i ne znati. Sa kompleksima je drugačije.
BTW, da obrazložim svoje prvo pitanje upućeno kolibriju. Na primer, ja sada napišem:
17 januara će padati sneg!
Zar ne bi najnormalniji odgovor nekog od vas bio: kako ti to znaš? kgk
LSI:
Занкики, браво за овај одговор. Сад видим да нисам погрешио кад сам помислио да, и поред велике разлике у годинама, можемо да се дружимо.
Велика је ствар кад су људи спремни да застану и размисле да ли су можда и нехотице погрешили. Не може то баш свако.
Твоје питање јесте зазвонило у ушима. Али то се дешава, да некад кажемо или напишемо нешто што неко други чује или разуме на неки другачији начин.
Мислим да је сад и Колибри разумео поруку и да му неће бити жао што се регистровао на нашем форуму.
Надам се да ћете и ти и Млађа разјаснити узајамни однос. Можда и нећете успети али ни то неће бити крај света. Имам и ја свој "списак" оних чије поруке или уопште не читам или их не коментаришем и колико видим, свет се и даље окреће...
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
yopatami:
Uz razglabanje o nautici i ispijanje kuvanog vina nikako ne bi trebalo zaboraviti da se odgleda dnevnik 2. Znači rts.
LSI:
У последње време на РТСу гледам само слагалицу. Само у њој није наступио свемогући, свевидећи - бар до сада!
Од осталих укључујем само оне с филмовима и Лов и риболов.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
broker975fx:
Nije da nema slicnosti sa proslom godinom a prva i osnovna je da ide zima a zimi se to desava. Za pojavu leda moze zima da bude blaga i lagana ali ako voda bude niska cak i serija od nekoliko dana ozbiljnijeg minusa moze imati za posledicu pojavu leda. Bas se pitam kako nam se drzava organizovala po pitanju ledolomaca ove godine posto ona dva i dalje came gde su i bili.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju