E, ovako treba... > Plovila

Pomocni camac

<< < (4/6) > >>

Bane:

ne treba nam kavez unecemo zrnu u moju kabinu i sedeti u njoj :) taman dva kaveza i nista nam nece faliti :)
[/quote]

Jeste li, Kapetane, odustali od ideje "zrna kao pomocni camac". A ja bas razradio semu ugradnje cekrka na krmi :)

Kapetan:
roberto potopio si navodi u vodi :)

captjerry:
RIB toliko jeftino?.....pa to je super i treba da se predstave....
RIB je napravljen od najboljih performansi gumenog i plasticnog camca...mnoge sam vidjao da ga koriste kao tender ali  ja bih pre sirovog gumenjaka...samo zbog pakovanja...ma to je stvar licnog izbora...
a za motor, pa ili uzmi, kao sto Dule rece, neko motorce , cetvorotaktno, sa integrisanim rezervoarom...sipas bezolovni par litara i da se vozis ceo dan..posebno ako imas dizel brodki u brodu...ili ako ti je glavni motor dvotaktni mozes i neku Yamahu da se ne bi baktao sa vise vrsta goriva...uvek iz glavnog rezervoara mozes daprebacis u pomocni i obrnutu ako negde zafali...
hehehe, sami su se potopili....

Outboard Master:

--- Citat: Dule  20, 01, 2009, 19:56:18 posle podne ---Roberto, digao si ti talase i to dobre "na vodi". :)
Šalim se naravno i ja.

--- Kraj citata ---

:spiteful: :spiteful: :sarcastic: :sarcastic: :sarcastic: i ja se salim

espresso:
ja trenutno razmatram sledecu opciju za tender za Campiona 925:

Tender Runabout - U202
Light, compact and portable. The perfect boat for Tender excursions or just motoring. Completely covered by an outer nylon hull on the top and coated fabric on the bottom with wooden floor slats which make these boats very stable, rigid and durable. Includes pressure gauge model. Construction: two separate air chambers, wooden floor slats, covered transom, rub strake.

LOA - 8'2"
Beam - 61"
Weight - 51 lb.
Max HP - 2.5 HP
Pers. Cap. - 3
Max Cap. - 690 lb.

Cena u Americi oko 550 USD.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju