Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!

Pozdrav svim ljubiteljima vode i clanovima foruma

<< < (2/4) > >>

MiletaStamat:
Dobrodošao. Kao što na vodi uživaš, uživaćeš i ovde na forumu.

DuleN:
Dobrodoslica i od mene  114

zveki66:
Dobro nam dosao. Siguran sam da to leti po vodi ali lete i litri iz rezervoara. U svakom slucaju uzivaces u voznji a neko je jednom na ovom forumu napisao i da ces uvek biti propracen navijanjem i ovacijama od strane nas pecarosa.  tamburanje taz

LSI:

--- Citat: zveki66  24, 10, 2017, 08:35:01 pre podne ---... i da ces uvek biti propracen navijanjem i ovacijama od strane nas pecarosa.  tamburanje taz

--- Kraj citata ---

И не само овацијама пецароша.
Има и нас који се возимо мањим чамцима дужине око или испод 6 метара, па кад наиђу таласи као од беле лађе и то с бока...

Мени је један тако претурио флашу с пивом - ја је користим као неку посебну либелу која прати поравнање чамца по свим осама (тако сам жени објаснио), а иначе служи за додатно опуштање срчаног мишића истрошеног примерка радничке класе који на води тражи мир и опуштање.

Bakara:
Ne prave ti manji gliseri kao sto je Iggi-ev velike talase dok glisiraju, vec u fazi kad treba da izglisira. Mislim da su veci problem oni veliki teski gliseri kojima treba dosta snage i brzine da bi izglisirali. Jedan takav me je izljuljao u blizini Lida, i uopste nije bilo prijatno.

Inace, imao sam gliser od 3.7m ali sa 10 konja, sa 40 konja ne smem ni da zamislim kakav je osecaj  jh

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju