E, ovako treba... > Restauracije
To skace to prska to se buni.nece kuci place histerise ...
mesechar:
dodati i novi magnezijum protektori sto vise to bolje. na jednoj od slika videcete stare u poredjenju sa novim ...rade posao i neophodni su da nisu oni tako ruinirani bila bi cizma motora. Motor sam isto bacio u tri ruke spricano epoksi osnovnom pa dve ruke hempelovog antialgina za noge i propele. mada moram da primetim da je to nekakvo lepljivo sranje koje se brzo spira i ostaje na prstima cim pipnes nogu. juce sam cetkicom cistio usisne skrge na motoru antialgin se otapa ko da je krec.
mesechar:
sad vec tradicionalno sesti put Oliver sa ekipom prevozi babu na reku . Covek je full profi mi od 2012 imamo utvrdjenu fiksnu cenu za dovoz i odvoz svakog mog camca i u cenu dolazi gratis tri stalka na koje on postavi brod . Tako da lepo covek obezbedi sve . kad dodje po brod pokupi svoje stalke i milina ...rizik po brod ne postoji sa takvom ekipom,,,sve pohvale za Olija!!
DuleN:
Sta reci osm BRAVO 114
Nek te sa srecom sluzi !!!
mesechar:
I naravno umalo da zaboravim novi tapacirunzi u bordo boji ...i prvi dani hedonizma na savi su mogli da zapocnu..Sve u svemu potroseno u sredjivanje oko 1500evra sa troskovima vadjenja i vracanja broda sto uopste nije mnogo kad pogledam spisak obavljenih radova ...o broju svojih radnih sati necu ni da govorim ....samo se iskreno nadam da cu tu cifru prevaliti brojem sati uzitka
mesechar:
N a poslednjoj slici sam zabelezio brzinu uzvodno na Savki kad sam spustio ladju .Po gps isao je na 2600 obrtaja 6,5km protokomer je pokazao potrosnju 4.5l na sat ali je Yamahin brzinomer pokazao brzinu od 14km na cas! Znaci da je sava drala brzinom od 7,5km ...
Inace pri normalnim uslovima kad Sava ide normalno Baba na ovim obrtajima i potrosnji ide nesto manje od 10km na cas uzvodno
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju