E, ovako treba... > Restauracije
To skace to prska to se buni.nece kuci place histerise ...
mesechar:
Tenda je dotrajala mislim malo curi prozori su zamaglili pozuteli rasflesusi posustaju...ideja je da produzim krov i prvo uradim nove stranice dodam siber za ventilaciju
mesechar:
tako danas isekosmo krov ..
sad razmisljam da skinem kalup sa odsecenog dela krova i izlijem segment sa svim profilima krova a onda ga spojim u sredinu tako da krov zadrzi originalni pocetak i kraj a novi segment bude u sredini. Po prilicno velik krov sirina 240 cm a izaci ce na duzinu od preko tri metra..mislim da je to ipak posao za profesionalnog plasticara pa cu ovih dana da proverim cenu tj koliko bi to kostalo da mi neko odradi..
MiletaStamat:
Lepo ti to radiš, ima barka da zasija na proleće u punom sjaju. Samo napred. Ako nisi već našao plastičara, znam ja jednog poštenog, koji zna da radi i ne dere cenom, možda ga i znaš.
Poslaću ti telefon u PP.
popeye:
Lep brodic. Prava mera. Neka su sa srecom radovi.
mesechar:
U medjuvremenu radovi na babi ne posustaju radi se ko da Mrkonjic licno vodi rekonstrukciju ...na zalost farbanje na slikama ne deluje kao narocit napredak ali osmirglati i pripremiti tolku povrsinu i to jednom rukom se drzeci da ne padnem...bilo je jebitacno ali evo gotovo.. sacekao sam par dana da se poliuretanska farba pravljena po uzorku osusi i onda je krenulo novo ozicenje pa montaza solarke antene itd ...savijen je i veliki rukohvat koji je prilagodjen velikom krovu i koji ce imati 2 u 1 funkciju ...za pridrzavanje ali ujedno i dodatno ukrucenje krova...slike su jednolicne ..al eto da zabelezim napredak.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju