Nautika opšta... > Nautički priručnik
Upotreba GPS uređaja na vodi
STG:
--- Citat: LSI 26, 09, 2017, 17:10:10 posle podne ---
--- Citat: broker975fx 26, 09, 2017, 16:22:01 posle podne ---Hajde filosofi ko ce od vas poznavaoca za novcanu nadoknadu da mi sve sto je potrebno utera u lap top a ja ko gospodin covek da samo ukljucim a da sve radi - jednog dana kada mi majstori zavrse brod
--- Kraj citata ---
Пошто се у ове ствари разумем "к'о Марица у ..." мудро сам ћутао, чекајући да све напишете па да онда ја поставим то питање које је поставио Брокер.
То је оно што нама треба.
Али лепо је прочитати све ове ствари. Можда и не разумемо увек све али кад знамо да постоји неко кога можемо питати, све је много лакше. Хвала вам што сте ово поделили с нама.
--- Kraj citata ---
Mozes i sam, nemoj biti lenj.
Pazari neku antenu, svuci OpenCPN i polako. Ladja svakako nece skoro... lol
broker975fx:
Nasao sam skoro jedan gpsmap 421 u beomarinu po bezobraznoj ceni i to bez karte. Ponudim im lepo fer cenu koja je u startu veca nego sto to sada vredi i oni nece da prodaju. Mislim da je 421 kod njih 47000 rsd i to bez perinih karata koje su oko 10000 rsd. To je model bez sonara, model star vise od 10 godina a cena ko tada. Cujem da je sada moguce ubaciti u lowarance karte plov puta pa je sada to izgleda i najbolja varijanta ako se ide na namenski uredjaj. Doduse dok mi brod ne bude gotov sto kaze Gorance mozda ce se gps ugradjivati direkt u mali mozak a brodovi leteti
zankiki:
Ako se odlučiš na laptop i gps reciever javljam se da ti odradim sve što treba... Tvoje je da obezbediš pivo za dok radimo... Nema tu mnogo posla...
zankiki:
--- Citat: Terca 26, 09, 2017, 10:00:06 pre podne ---Pogledaj ovo: http://www.gdayii.ca/ , možeš preko bilo kojeg foto snimka ubaciti layer sa ENC...
--- Kraj citata ---
Sada sam pogledao ovo... Ala ću da se igram sa time na zimu jh
Thanks for the tip
Terca:
--- Citat: zankiki 26, 09, 2017, 10:46:02 pre podne ---Ulazimo preduboko u ovo, ali nema veze, zanimljivo je.
--- Kraj citata ---
Pa da.. bolje je da tranjasamo o ovome nego o evropskoj uniji...
--- Citat: zankiki 26, 09, 2017, 10:46:02 pre podne ---Tamo je zaokruženo na 0,01km, ali pređeni put je u stvari 5,55 metara - razmak izmežu dve latitude je oko 111km, znači 45.233333 - 45.233283 = 0,00005 * 111 = 0,00555km, ili 5,55 metara.
Dalje, bez namere da nekoga ubeđujem u bilo šta, ili da je ovo moje najbolje, u mirovanju su se i na ženinom telefonu, kao i kod tebe javljala ta sitna pomeranja, kojih ovde nema. Na kraju krajeva, ona su toliko minimalna da možemo zaključiti i da su nebitna, bar za ovo za što nama treba. Ipak, mislim da bi se u tim pomeranjima na ženinom telefonu za sat vremena koliko sam na brodu merio, nakupilo dosta više od 5.55 metara. Za telefon sam rekao da mi promašuje trenutnu poziciju za par metara, ali se u mirovanju stalno pomerao tamo-vamo.
Ako mogu da kažem subjektivni utisak, više mi se dopada kako radi GSTAR nego GPS u telefonu, ali su u pitanju nijanse. Sa druge strane mi se kod navioncs-a dopada opcija promene vodostaja, kao i to što prikazuje dubine na ekranu (ova poslednja opcija postoji i u open cpn, ali nisam uspeo da je namestim)
Zaključak - externi gps prijemnik za laptop je za naše potrebe dobar koliko i GPS u nekom kvalitetnom telefonu ili tabletu.
--- Kraj citata ---
E bravo, upravo to sam i pokušao da objasnim, sve je to subjektivno... suštinski izbor zavisi od toga kakvu lađu imaš i kao voliš da se igraš (i naravno nije stvar ubeđivanja, ja imam sve te igračke i naizmenično se ravnopravno igram sa njima, i to je uglavnom razlog zašto ih imam)
Evo da sad turim i jednu slikicu sa real-time AIS preko opencpn, a to je svakako u korist laptopa, trenutno to na telefonu nije moguće lako i jeftino (a da zanermarimo da li je neophodno sajkaca )
--- Citat: zankiki 26, 09, 2017, 10:46:02 pre podne ---Što se tiče tvog pitanja, ako usmerimo brod van plovnog puta, dobijamo na brzini, ali samim tim biramo i duži put. Sa druge strane, ići ćemo 9 km/h, ali više ne UZVODNO, nego jednim delom i POPREKO.
Naravno da se na GPS-u ne vidi... Jedino što je pouzdano je da zapišemo vreme kada smo krenulu i kada smo stigli sajkaca
--- Kraj citata ---
Pa sad, znam na šta misliš, tačno je ali to nije 100% precizna formulacija (detaljno objašnjenje možda negde na pesku), a ako se tako formuliše onda se izostavi činjenica da kada brod okreneš pod 30 stepeni u odnosu na vodotok, pri tim brzinama, on će se kretati recimo pod oko 45 stepeni u odnosu na vodotok (slaganje vektora, brzine vode i broda više nisu kolinearne...).
E onda, osovina plovnog puta puta i granice su zamišljene linije koje omogućavaju da ispod bude dovoljne dubine, da put bude dovoljno širok i da radijusi budu dovoljno veliki spram kategorije plovnog puta, tj da onakvi i onoliki brodovi i sastavi mogu da plove... I onda taj put ne prati baš kretanje vode niti samu maticu, nego je veoma gruba aproksimacija, i onda ako malom sporom lađom na brzom dunavu slepo pratiš osovinu plovnog puta projektovanog spram 300 metarskog konvoja bespotrebno ploviš u šreh...
Zato sam i pitao ono prvo pitanje, ni jedan trenutno raspoloživi sistem nema te podatke i ne optimizuje to mašinski, nego je još uvek na skiperu-čamdžiji-kapetanu da izabere optimalan način plovidbe.
I naravno, ovo je palamuđenje kao i ona tema o pajsovanju... nekome je to interesantana zanimacija (recimo meni) a dosta ljudi opravdano i ne može da prepozna čemu sve to, npr svi koji plove po stajaćicama, po kanalima, Savi, Tisi, Dunavu ispod malih voda, svi koji imaju čamce od 300 kg i okačenih 50 konja, oni koji plovidbu ograniče na sat vremena popodne na iznad 30 celzijusovih... svako od nas ima svoje ludilo, i iako svi imamo neke čamce uglavnom su nam hobiji potpuno različiti
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju