Nautika opšta... > Iskustva sa vode
Nevreme na reci - saveti i iskustva
STG:
--- Citat: broker975fx 19, 09, 2017, 16:50:57 posle podne ---Hoce neko da prebaci ovo iz teme o pasari?
--- Kraj citata ---
Bas bi bilo zgodno, sasvim sigurno imamo postojecu ili bar slicnu temu, samo malo truda inace odosmo kao olujom odneseni...
Zoran T:
Sad Žena se sigurno neće složiti sa kupovinom Normana, ali ko zna, u nekoj od narednih godina možda se poklope kockice pa Norman sam dodje do mene jh.
He he... mislim da kad bi suprugu upoznao sa Normanom (ili sl) kao slučajno da bi brzo smenio pasaru...te pasarice su eeekstra camcici...
zveki66:
Pomoc, kako da smanjim velicinu snimka, ima preko 300KB
LSI:
Звеки, има више начина.
Претпостављам да радите у винодус окружењу. Потражите вашу датотеку у фајл експлореру (file explorer).
Кликните на њу десним кликом (задржите мало). Отвориће се прозор у ком одаберете команду "едит" (Edit).
У прозору који се појави, пронађите иконицу "рисајз" (Resize).
У прозору који се појави, одаберите или димензије у процентима или у пикселима.
Нпр. ако вашу датотеку од 300kB желите да смањите на 200, означите проценте и у горње поље упишете нпр. 60 и кликнете и све то потврдите са кликом на "ОК".
Требало би да добијете оно што тражите.
Bakara:
Mislim da Zveki hoće da okači video. To je najlakše preko youtube-a, a ako ne uspeš, pošalji mi na viber pa mogu ja da postavim
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju