E, ovako treba... > Plovila
Novi brodić - Albin 25
zankiki:
Lepo proveden vikend... I mi smo bili aktivni, ali nisam postavljao ništa da ne smaram previše...
Takođe ćemo na odmor krajem jula, ali najverovatnije uzvodno... No, nije ni nizvodno potpuno isključeno, tako da se možda i sretnemo.
LSI:
Гледам све ове слике... Хоће срце да ми пукне од милине, па се питам нешто: јесу ли оне стварно толико лепе или сам се ја толико ужелео воде?
Природа ми делује чаробно...
Не, доста је било одлагања, сутра чамац иде у воду!
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Bakara:
--- Citat: zankiki 01, 07, 2019, 16:58:10 posle podne ---Lepo proveden vikend... I mi smo bili aktivni, ali nisam postavljao ništa da ne smaram previše...
Takođe ćemo na odmor krajem jula, ali najverovatnije uzvodno... No, nije ni nizvodno potpuno isključeno, tako da se možda i sretnemo.
--- Kraj citata ---
Ih, kakvi smaranje, samo piši 6589
Javljam kakvi su naši planovi, bilo bi mi drago da se sretnemo negde sa plovilima ovaj put.
Nama odmor počinje 28.jula, pa pretpostavljam da ćemo se otisnuti u narednih nekoliko dana.
@LSI
Čamac na vodu što pre, jer je lepše nego na slikama. Baš me zanima kako će se pokazati kombinacija vašeg čamca i one Yamahe, mislim da je sad prava mera thumbup
neptun:
Konacno se i dunav malo smirio ,mada je i dalje brz.
Odlicna akcija na vojnim bastama.
Ja ove godine nikako da zaplovim. Planiram narednih dana.
Dal neko zna kava je situacija na savi.dal se smirila.
MiletaStamat:
Ja sam na Savi bio za vikend, tu i tamo ide po neka grana, ali to je od ovih što čiste oko svojih splavova. Kupao sam se u njoj voda je pristojno čista i topla.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju