E, ovako treba... > Plovila
Novi brodić - Albin 25
Bakara:
Realno, sa tom nadogradnjom se dosta dobija, pričali smo o tome i po forumu i u kafani thumbup
Mene vadi što imam zadnju kabinu pa i kad je više ljudi, ne sedi se na samom kraju korita, već uglavnom na sredini, pa i to potapanje krme nije mnogo izraženo kao što je možda kod tebe bilo. Sad imam dosta stvari koje su prioritetnije, pa i ne razmišljam o nadogradnji, već samo o sređivanju enterijera, struji, vodi, WC-u itd...
Inače, skoro je Alexa postavio sliku jednog nadograđenog Albina 25 i izgleda fenomenalno 6589
Nadam se da ćemo se ove godine videti negde na pola plovnog puta između NS i BG, pa da vidim i tvoju lađu uživo hi
djbtea:
kako god komsho srecno ti bilo sad sam zauzet oko snimanja ovih 60 najboljih na rts/u pesama poshto sam ja po profesiji muzicar kad zavrshim snimanja vidimo se pozdrav 114 114 114
Bakara:
Ako ako, mogu ti reći da ti zavidim, lep je to projekat...! Još me vuče i ne napušta muzika, jer sam ranije svirao bas gitaru profesionalno, i uživao u tome. Uglavnom, na Albinu će biti jedno rezervisano mesto za akustičnu gitaru, da uvek bude pri ruci ;-)
Pozdrav!
djbtea:
maestro pa ja upravo i sviram gitaru,odnosno sve dzitre i bas kada je potrebno ako pogledash po nekada onu sharenicu na rts/u ja sam u narodnom ansamblu solista do skoro sa Banetom Djokicem sada je Sinisha Vicentijevic na celu ,a ja sam onaj sa crvenim Fenderom stratokasterom ili crni worzburn akusticni pa onda shtim kolega do skorog vidjenja i ako sam muzicar ipak se u ladjarstvo dosta i neke druge stvari razumem a i odradim mada cuvam ruke zbog gitare pozdrav 114 114 harm
MiletaStamat:
Ja već naslućujem jedan muzičko-nautički bend, imaju note samo da se prelivaju talasima Dunava. kgk
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju