Nautika opšta... > EKOLOGIJA
Да се мало замислимо
MoravskiLubenicar:
Ma šta prekookeanski brodovi!!!!!Ove ladje što idu niz Dunav ćim prodju Belegiš ili Banovce pa gomila djubreta se baca s njih. Godinama to vidjam i mogu samo da se jedem i psujem. !982. sam kajakarila od Vranja do Smedereva a obale ko iz horor filmova odpatci raznih fela vise s vrba i obala. Malo malo pa deponija, odpadne vode od krv crvene do trava zelene. I mi hoćemo ribe i ptice!!!! Ko decu da uči kad im roditelji bacaju sve i svašta na svim mestima.LIČNI PRIMER JE NAJBOLJI VASPITAČ. Zato sam za kaznu. Što reče ona poslovica NAJBOLJA KAZNA JE KAD GA LUPIŠ U SVEST DIREKTNO PO DŽEPU. Ali to za sada je samo mislena imenica na žalost ,Ove godine ne znam gde ću da pristajem jer plovim sa psima a od djubreta po obalama i adama ne mogu da ih pustim s jedrilice....Uvek biram mesta koja nisu plaže, pecaroški raj i slično , da bi drugi imali svoj mir a psi slobodu, ali i ta neatraktivna mesta su postala deponije.
Ljuba:
Kada bi svi ljudi živeli kao Amerikanci, bilo bi nam potrebno pet planeta!
Izračunajte svoj ekološki otisak na
http://www.footprintcalculator.org/
tomicbanee:
Znam čoveka iz Grada u srcu Šumadije, koji je u svoje vreme "mutio" sa
brašnom i šiptarima sa Kosova i Metohije. Pao je i dobio
tri meseca zatvora, jer nije odao saradnike.
Šta mu je najteže palo?
Žena intelektualac i veoma cenjena u gradu.
E onda je neko rekao, neka ga mesec dana u dnevnom zatvorskom
boravku, ali da svako jutro na glavnoj ulici Grada bude istovaren
i da čisti trg i dve tri ulice okolo... a svi ga poznaju kao uvaženog
biznismena...
Znam da je živ i zdrav, ali evo već dvadeset godina posle toga se živ ne pojavljuje...
E to mi se čini da je prava kazna...
Sale Rea:
Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
Drivee:
Restoran "PRASE" ha ha ha ha ha ha roll4
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju