Nautika opšta... > Nautički priručnik
Може бити корисно - мапа Дунава, Тисе...
LSI:
И ја сам био веома задовољан својим "открићем" али још увек не успевам да означим део који желим да одштампам, а кад кликнем на икону штампача или добијем празан лист или добијем контуру која показује секције из којих се читава карта састоји...!?
Да ли је неко од вас већ штампао? У чему ја то грешим?
LSI:
И ја имам "десетку" али ја не успевам чак ни да означим део који желим. А онда тек долази проблем да неће да ми одштампа...
Да ли је могуће да је то због неусаглашености између софтвера и оперативног система?
Како било, лепо је видети контуре дна па ако већ не могу да одштампам слику, могу бар нешто занимљиво да упамтим...
LSI:
Нисам разумео претходно објашњење али сад после овог додатног видим да се то не односи на штампање помоћу тастера у самој апликацији.
Ја сам проблем штампе решио на други начин, преко команде PrintScreen а онда тако добијену слику могу да одштампам на свом штампачу.
Ипак, више бих волео да то могу да урадим у самој апликацији.
zankiki:
--- Citat: Bolens 16, 09, 2017, 20:06:06 posle podne ---LSI, hvala, ovo je zaista izuzetno otkriće.
"D4D with Bing AerialWithLabels" je upravo ono što mi treba i to sad spremno za štampu. Bing satelitske snimke (zapravo Digitalglobe) sam koristio i pre jer su oni snimani za vreme niskog vodostaja tako da se lepo vide plaže, naperi, najbolja mesta za pristanje. Za razliku od Google eartha...
--- Kraj citata ---
Mogu se u Google Earthu gledati snimci od ranijih godina, pa se "nabode" i niži vodostaj.
Inače, baš sam se sad za vikend zavlačio po nepoznatom terenu pa kad padne dubina na pola metra pod kobilicom ne znam da li da stajem ili nastavim... Ovo će biti velika pomoć! Hvala Lazo!
zankiki:
BTW, u par situacija sam koristio, što na telefonu, što na laptopu, opciju google eartha da prikazuje poziciju na mapi.
Može biti zanimljivo.
A kako bi tek bilo dobro kada bi se trenutna pozicija mogla prikazivati na ovim mapama, ili se one nekako ubaciti u google earth....
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju