The world of sailing - Svet jedrenja > Klubovi

JK LAMAR

<< < (15/17) > >>

broker975fx:
Na današnjoj Tivatskoj regati prvo plasirana jedrilica je Lamarova sa skiperom Lazom Jovanovićem ali i jednim našim članom Gagulinom. Malo pre smo se čuli i kaže da je bilo mnogo dobro, svi mi koji nismo mogli da se pridružimo puno smo propustili :suicide:

Zole:
svaka čast !!! Ja sam znao da ne mogu da idem ali ti si prijavio da ideš i mislio sam da si tamo?

Kapetan:
 :good: :good: :good:

da dodam da je bilo oko 20 brodova !!!

captjerry:

--- Citat: broker975fx  24, 04, 2010, 20:10:47 posle podne ---Na današnjoj Tivatskoj regati prvo plasirana jedrilica je Lamarova sa skiperom Lazom Jovanovićem ali i jednim našim članom Gagulinom. Malo pre smo se čuli i kaže da je bilo mnogo dobro, svi mi koji nismo mogli da se pridružimo puno smo propustili :suicide:

--- Kraj citata ---

svaka cast Lazi i posadi, mada me za njega to ni malo neiznenadjuje...pretpostavljam da su plovili na Dini...

kako napredujete sa kursom?...kad je nastavak?

Kap, ajd sibni sms ili nesto kad sledeci put budete isli, ja na netu uvek kasno vidim...nadam se da nije problem

Kapetan:
kurs uspesno zavrsen  :good: 
zole broker pedja  i ja zauzeli drugo mesto , a gaguln i jos dva momka prvo mesto , jebaga moja ekipa nista nije znala sve sam sam morao da lupam  :lol: :lol: :lol:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju