Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!

Pozdrav

(1/3) > >>

ddexter:
Evo i ja da se prestavim na forumu mada sam clan vec dugo, jer volim vodu i provodim dosta vremena pored vode  i vec duze vreme planiram da nabavim neki camac sto mi je sada i uspelo. Kupio sam Bayliner Capri Caddy 2052 3.0L 1992 god. Trazio sam bas sa kabinom neki jer imam malu decu pa da bih mogao i sa njima da uzivam na vodi a takodje i oni vole vodu. Ziv na Novom Beogradu pa cu sada i tu traziti neku marinu gde cu ga parkirati.

Toliko za sada.

Sent from my iPhone using Tapatalk

mesechar:
Dobro dosao . Daj slike camca

broker975fx:
Dobro dosao, i nemoj ga parkirati

Šjor Marinko:
Dobro došao !
 114 k5 114

MiletaStamat:
Pozdrav i tebi. Srećna kupovina čamca. Želim ti da sa njim dugo ploviš i uživaš sa svojom porodicom i prijateljima. Što se tiče marine, traži nešto što ti je najbliže mestu stanovanja da bi što češće mogao da budeš na čamcu. Cene u marinama su šarolike. Zavisi šta želiš, bovu ili ponton. Ja svoj čamac sidrim u nautičkom klubi RADECKI u Zemunu, pošto živim u Batajnici pa mi je to najbliže mesto. Sa foruma ima nekoliko članova koji tu sidre čamac. Nije loše, na bovi je čamac, ne čeka se na prevoz, i sa cenom su mislim najpovoljniji. Sad i ja volim ponton ali za to mi treba i više novca pa sam za sada  zadovoljan ovde gde sam..

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju