E, ovako treba... > Plovila
Alu camac. Ode limeni..
Drivee:
Malo sam pricao sa covekom ko se razume u elise itd, nauticar je, i kaze da sa 20ks, max brizna je 45km/h koji god camac da se vozi tako da, ovo je blizu savrsenstva. Camac klizi, ne plovi. Naravno, brzina ce nekada dobro doci, nisam nesto za jurcanje ali je lepo znati da sam dobio tu neku idealu..
Bakara:
Koja ti je elisa sad? Na mojoj Yamahi je 9.7/8 x 12, i posto gura deplasmanca, treba mi teretnija definitivno...
maverick:
Maximalna brzina nije 45 pogotovo ne na razlicitim camcima...ali ovo kod tebe je ok...s tim da je camac nov i cist...ako sam dobro shvatio
Drivee:
Camac je cist naravno, bar sada sto nece biti slucaj kasnije ali ribacemo ga malo.
@Bakara
Veruj mi da ne znam koja je elisa. U tako je losem stanju da ne mogu da nadjem brojeve. Mozda ako je skinem..plan mije da uzmem novu a ovu ostavim za rezervnu ali ne znam koja je velicina.
Jos sam primetio, da motor ne moze da dostigne obrtaje totalno ILI je vec dostigao na 3/4 gasa. Na 3/4 gasa, ja dajem gas ali nista se ne desava, samo je motor bucniji.. mozda da se poigram elisama.. mada i sada je sve ok..
STG:
Sta se desilo sa fotkama?
Hladno vreme je tu, valjda ce biti vremena za forum...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju