E, ovako treba... > Plovila

Alu camac. Ode limeni..

<< < (4/7) > >>

Drivee:
Napravicu podosta slika i neki video jer za sada nema videa kako bi se moglo videti kako ide sa manjim motorima. Ice 20ks yamaha 2T. Samo da on stigne pa cemo lako :)

Drivee:
Pozdrav, evoda se javim. Camac je stigao u cetvrtak. Za vikend je bilo voznje. Ukratko za Alunautiku, tj za kempija. Covek extra, moze dogovor, moze sve, cak mi je i dovezao camac u dzunglu i to jeftinije nego sto ide. Cekao sam camac malo ali se isplatilo. Ljudi, da vidite te varove, kao da vari puter! Sve na svom mestu, sve cvrsto, ne zvecka nista. Bice slika kasnije.

Camac je radjen za kratku, odmah sam digao zrcalo i montriao motor, yamaha 20, na vec 1/3 gasa ga dize, na pola gasa vec glisira. Veoma povozan camac. Brzina koju sam dobio je 42-45km/h. Zavisi od vetra i toka vode. Bas bas sam zadovoljan. 

STG:
Sto duze da ga koristite!
Fotke cim pre...

LSI:
Све чеситке на принови! У здрављу и весељу га користили! На многаја лета!

MiletaStamat:
Pre nedelju dana na jednom nautičkom druženju sam sreo Saleta i on baš reče da ti je čamac gotov i da samo treba da ga preuzmeš. Čestitam na prinovi, da samo uživaš na njemu. Drago mi je  da nismo pogrešili kada smo te savetovali da kupiš nov čamac  6589. Srećno!!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju