E, ovako treba... > Honda

honda 7,5 iskustva

<< < (4/7) > >>

Outboard Master:
nemoras u servis mozes i sam to da uradis nije problem, isti proces kao kod kosacica 4 taktnih  :taunt:

namcor:
video sam gde se ispušta ulje ali nemogu da provalim gde stoji filter za ulje kod honde , skoro sam dosipo ulje pošto  pošto nisam našao isto koje je sipano činimi se da je malo pocrnelo dali je pametno daga promenim 

hallamiti:
najbolje da odradis redovan  servis i onda si miran....kao kod kola, znas sta je uradjeno i sta je sipano....

zoke:
ma samo guli bratac to je dobar motor ima ga jedan deda kod mene komsija gura brodicu 7.5x2.3 svaki dan je na savi na pecanju evo ja trecu godinu znam garantovano da je nije skinuo sa brodice samo mu se jednom ugasila posto je ostao bez ulja pa je ostao bez struje automatski mu iskljuci struju ako nema dobar nivo ulja a sipa ono modricko ulje u nju i guli je svaki dan. Ja neznam od cega je ona napravljena ali sta ona trpi a radi svaka cast . kad on doda gas pa usalta u brzinu pa to lupi to je kino i tako tri godine nemam reci samo taj motor je strava

njegos68:
 imam u ponudi hondu 7,5 ks,duga čizma ,tip kaže u odličnom stanju,1986 godiste ,ima papire,vozena u slanoj vodi..cijeni je 450 eura,a dao bi je za 400..znam da su to odlični motori,idem sjutra da ga vidim,pa ako može neki savjet na šta da obratim pažnju?vrijedi li tih para itd.....interesuje me sve     :stop:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju