Ribolov > Stanje na našim rekama

Црна хроника - извештаји о поморима

<< < (2/2)

Dora:
U Srbiji više ne rade fabrike, nema ko da zagadjuje sem kanalizacije a i to je BG i NS a osatli ne kake toliko :)

budens72:
Ajde da se ne lažemo, mi i bez industrije najviše zagađujemo reku... sve kanalizacije direktno idu u reke .... Nemamo fabrike za preradu otpadnih voda a u EU nema šanse da se u reke pusti bilo šta što nije prethodno prerađeno do toga da je voda potpuno bakterijski i hemijski ispravna

Katastrofa je kako je Dunav prljav ispod N.Sada, da ne opisujem šta se sve hvata na najlone zabacenih pecaljki....sramota!

Dora:
Fekalni otpad je veoma loš za kvalite vode zbog bakterija i ostalog ali je hemijski otpad daleko opasniji. Vrbas ima vode pored kojih nije zravo živeti a ne nešto drugo. Kad je u Madjarskoj "pukla" brana na otpadu rudnika pa se izlio mulj u Tisu godinama nije bilo ni travke a ne nešto živo.. Na to sam mislio. Hemijska u metalurška industrija su opasni zagadjivači, prerada njihovih otpadnih voda je za nas mislena imenica tako da je sad što se tiče reka relativno ok jer malo rade...

Drivee:

--- Citat: srsa  22, 07, 2017, 08:51:23 pre podne ---Главни кривац смо ми сами, јер немамо или смо заборавили на основе екологије и колико све то значи за живот на Земљи.  kazna  А држава, е  њој уопште не вреди причати.  no125  tamburanje

--- Kraj citata ---

Nismo MI glavni krivac vec firme..drustva koji upumpavaju prljavstinu u Dunav. Ekologija je skupa tj filteri a svi oni podmazu malo da se moze bez toga u cilju vece zarade.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju