Opšta...Tu smo... > Ako neko zna ...

Legalizacija kućišta camca

(1/2) > >>

Alex70:
Kako legalizovati čamac/ samo kuciste/ dovršeno iz inostranstva

STG:
Sta li je kuciste camca?! sha

broker975fx:

--- Citat: Alex70  05, 07, 2017, 09:41:15 pre podne ---Kako legalizovati čamac/ samo kuciste/ dovršeno iz inostranstva

--- Kraj citata ---

Ovo stvarno pocinje da bude vise nego iritantno. Pa mislim da i clanovi koji su godinama ovde ne bi ovako i na ovaj bahati nacin postavilo pitanje. Covek samo bane, bez dobar dan, bez i jedne reci o sebi. Mi ne mozemo da uticemo na kulturu i ne kulturu ljudi ali ih zato mozemo ograniciti da dok se ne predstave ne mogu ucestvovati u radu foruma. To je mislim neki minimum minimuma a za to smo sami krivi. Osnovni krivac vlasnik odnosno Nikola a onda za njim i administratori i moderatori. Posto vidim da to nikome sem Gorancetu i meni ne smeta jer svi ostali cute a posto sam demokrata po ubedjenju, ne stavili se ovaj moj predlog na glasanje, pa kako odluci vecina, ja cu se povuci sa foruma.

srsa:
Ама смета и другима, него не вреди причати о (не)култури онима који је немају у себи. И крава кад улази у шталу муче у знак добродошлице, а овде појединци бупну на форум без поздрава и каквог-таквог представљања.  no125  no125  no125

LSI:
Ново време, нови обичаји.
Данас деца, од малена, приступају интернету, разним форумима, а на њима различита правила.
Појавила се читава нова генерација која одраста уз Фејсбук, Твитер и ко зна које све отворене мреже. Неко постави свој профил и одједном му се јављају неки "пријатељи" ко зна одакле и ко зна какави.

Зато и није чудо што се и нама све чешће јављају људи а да претходно и не прочитају правила форума - немају они времена за то. Они имају проблем и траже решење. Као да су кликнули на Википедију.

Постоји више начина да се с таквим приступом изборимо.

Један је да се на форуму постави филтер који не би дозволио новорегистрованим члановима да поставе тему са својим питањем уколико претходно нису написали макар једну поздравну реченицу, с неким основним подацима о себи.

А можемо то и другачије. Ако се појави овакво питање, које нам поставља неко сасвим непознат - не морамо одговорити на њега.
Ако је аутор игнорисао правило о представљању, можемо и ми игнорисати његов проблем и његово питање.

Зато бих препоручио Брокеру да не губи живце. Нема сврхе. Не можемо ми мењати људе. Можемо им давати примере али нешто морају и сами... Па кад виде да нико не реагује, или ће се лепо представити, да знамо с ким имамо посла, или ће заборавити на наш форум.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju