Nautika opšta... > Turističke reportaže

Djerdap 2017 kolima

<< < (2/3) > >>

broker975fx:
Inace kolega Boban sa foruma je svoje plovilo registrovao za prevoz putnika a i sam je ispolagao i dobio sve dozvole za prevoz pa je tako na tom i sirem podruciju prakticno jedini legalni prevoznik ;)

Posle dorucka nastavismo kroz najlepsi deo klisure. Put je vise nego dobar i zanimljiv. Sto bi Alvirovic rekao putari su se zaista potrudili, na svakih 500-600 m nalaze se parkinzi i vidikovci sa klupama i drvenim suncobranima. Tu su i drvene kante za djubre. I zaista skoro svi najzanimljiviji delovi su pokreiveni vidikovcima, trava uredno pokosena i sve je super. Naravno mobilnih toleta nema ali to smo ipak mi na zalost.

Na zalost ja sam retardiran za slikanje pa su ovo najbolje koje sam slikao a bilo je 100 drugih boljih mesta al jbg :)

broker975fx:

--- Citat: STG  02, 07, 2017, 22:25:02 posle podne ---Uvek sve to moze i bolje, ali nema razloga za nezadovoljstvo.
Koliko prethodnih godina nije bilo nikakvog pontona,uredjenog parkinga za kola i svega ostalog za turiste, a ljude bas zanima tvrdjava?
Da se taj ponton pusti u rad i malo osvetliti samu tvrdjavu za potpuni utisak.

Koliko je sam smestaj daleko od Porecke reke ili Dunava?
Verovatno ce to nekome sa foruma biti od koristi...

--- Kraj citata ---

Ma smestaj je na 5, 5 minuta od dunava peske a od zaliva pa jedno 5 minuta kolima. Ma Milanovac je bas mali gradic

STG:

--- Citat: broker975fx  02, 07, 2017, 22:36:08 posle podne ---
--- Citat: STG  02, 07, 2017, 22:25:02 posle podne ---Uvek sve to moze i bolje, ali nema razloga za nezadovoljstvo.
Koliko prethodnih godina nije bilo nikakvog pontona,uredjenog parkinga za kola i svega ostalog za turiste, a ljude bas zanima tvrdjava?
Da se taj ponton pusti u rad i malo osvetliti samu tvrdjavu za potpuni utisak.

Koliko je sam smestaj daleko od Porecke reke ili Dunava?
Verovatno ce to nekome sa foruma biti od koristi...

--- Kraj citata ---

Ma smestaj je na 5, 5 minuta od dunava peske a od zaliva pa jedno 5 minuta kolima. Ma Milanovac je bas mali gradic

--- Kraj citata ---
Bas meni si resio da objasnis koliki je Milanovac? upavusi lol
Mogao sam da te uputim na najbolji dorucak, mesta za rucak, a u celom kraju od Gradista do Tekije...
Zanima me zbog eventualne voznje bicisa, odatle pa na planinu, to moze da bude fina zabava.

broker975fx:
I za kraj u Tekiju kod Joce i na plazu na kupanje naravno ko jos dodje tu a da ne jede soma

evo jedene iz jocinog beach bara :)

Onaj vojni stek i dalje stoji dok se onaj nizvodni veci carinski koristi za turisticke brodove

I naravno kada se ubijes od somovine vredi i malo zabosti u hladu

broker975fx:
A vidi Gorance mogu i da te uputim u istoriju mesta :)
ako si mislio na biciklizam vidim da je bas u razvoju, neverovatno koliko smo ih sreli kako forsiraju brdo. To je zaista lepo videti. Ja bih ga rado vozio ali da me neko popne pa ja da sevam nizvodno

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju