Nautika opšta... > Zakoni i Propisi
Prijava za polaganje strucnog ispita.
JazzyMC:
opet ja sa odgovorom iako pitanje nije meni upuceno ali sam i to radio skoro...
ja sam radio u Risticu, cena je 2600 din a ide se kod psihologa (reflexi), psihijatar(3min razgovora), ocni pregled i lekar opste prakse(pritisak, ekg...) i sve se zavrsi za manje od sat vremena. u medicini rada je mislim malo jeftinije ali mora da se ide rano ujutru i vadi se krv.
Hudson:
Sta spada pod "dokaz o poznavanju vestine plivanja?", nadam se da ne teraju da se pliva uz dunav kgk ? A takodje, prakticni deo, sta je to?
Bakara:
Potvrdu da si plivac mozes da dobijes na nekom bazenu, ja sam je dobio na Tasmajdanu, morao da plivam, dao cinim mi se 1000din i dobio potvrdu. Prakticni deo na polaganju za camac ne postoji ;)
markus:
Lazo,
ja sam bio na lekarskom prošle nedelje u Novom Sadu, bivši dom željezničara, kod stadiona Vojvodine. Moraš da napomeneš da je za čamac (onda je prijava na II spratu). Cena, (a i pregled) je isti kao i za vozačku, 2.500 din. Ukupno 5 lekara. Novost je što su mi radili EKG i test na šećer. Ostalo je klasika. Traje oko 2 sata, što puno zavisi i od dnevne gužve.
Drivee:
Markus, kada polazes? Ja mislim sda da se prijavim pa kada bude grupa..trebala bi mi neka skripta..
Navigacija
[0] Indeks poruka
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju