Opšta...Tu smo... > POTRAGA ZA UKRADENIM STVARIMA I MOTORIMA

ukraden camac

<< < (2/3) > >>

SALE NB:
Na ukradenom plovilu je Honda 40, sa zelenim natpisom. Nije taj.

maki69:
Sale covek tvrdi da je sa crnim slovima Honda to znaci da je novije proizvodnje.Najbolje da od prijatelja uzme sliku nestalog camca i okaci,jer slicnosti ima mnogo.Inace taj metalni camac pravi jedan lik u Mirjevu po ideji Big Foot-a.

zorter:
@banebeograd
Vrlo je tesko ovako otkriti bilo sta. "Slican je ovom na slici samo su crna slova." Znas li koliko ima slicnih camaca, nego ako ima neku sliku bas tog camca ili neke karakteristike tipa camac ima rdju tu i tu, ili neku fleku, ili negde udaren i iskrivljen, ili bilo koji osobeni znak. To isto vazi i za motor.

I najcesce ti camci i motori budu prefarbani i prodati van mesta gde je ukraden. Znaci traziti na Savi, Tisi, Moravi a i na Dunavu ali van Beograda.

Jedina sumnja koja asocira na kradeno je ako je cena drasticno niza od prave vrednosti, ili po sistemu DAJ ŠTA DAŠ.
Sada treba pratiti oglase izdate od datuma kradje.

Zelim ti puno uspeha u nalazenju camca i pamet u glavu, Ne isterujte pravdu vec pozovite policiju !!!

parigroz:

--- Citat: maki69  05, 09, 2009, 15:49:48 posle podne ---Parigoz,ovaj camac na Beloj steni je sa Hondom BF20 i vlasnik je sa nadimkom Bata i na vezu je kod Lepog Mike 5 mesta od mene na spicu.Covek se vozi svaki dan i peca iz njega.On je vlasnik!!!

--- Kraj citata ---
nisam ja nista rekao...samo mi se ucinilo da su jako slicni...pa reko ajde da pomognem.  :drinks:

maki69:
Sve je OK.Pomoc je uvek dobrodosla !

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju