Nautika opšta... > Smeh nas je održao

Gomila zezancija

<< < (191/412) > >>

SALE NB:
Vic je sam po sebi nebitan. Vic o kome je reč, barem u našoj zemlji, prečesto je bio tema u crnoj hronici ( za one koji nisu pročitali- tema vica je pedofilija i silovanje). Možda zato nekim forumašima nije do smeha.
Dva forumaša su svojim komentarima tražila da vic bude obrisan, pa sam taj zahtev ispunio.
Odluku sam doneo sam, bez nekog dubljeg preispitivanja bilo čega, jer radi se o običnom (lošem) vicu,
i niko, ni na koji način, nije oštećen brisanjem tog vica.

Ne mislim da je zabranjeno postavljanje bilo koje vrste viceva ( iako bi bilo lepo da, za promenu, počnete da punite neke nautičke teme, a ne samo "forum za off topic" i "nema veze sa nautikom"), ali apsolutno podržavam da sve što nekome smeta ,a nema neku sadržajnu vrednost bitnu za forum ili forumaše, bude obrisano bez rasprave.

medvedicibgd:
Evo da se slozim sa Saletom jer smatram da je skroz ne primereno saliti se na ovaj nacin.Kao covek i roditelj mi je bljak svaka prica o silovanjima mada ove teme sa vicevima dobro dodju kao sunce posle kise.Pozz

Kapetan:
http://www.cistavelika.com/wf00032.html

SALE NB:
Mislim da je ovaj vic samo došao u pogrešno vreme. Pre samo 2 nedelje, niko ga ne bi ni prokomentarisao.
Trenutno su nam životi prepuni bespotrebnog nasilja, pa je ovo bilo ipak malo previše.... :suicide:

Outboard Master:
Administratori i urednici su za to tu da bi odrzavali neki red na forumu , moje misljenje je da se to mora akzeptirati i postovati , sta bi ovde bilo sve da nema kontrole?..... ako neko prati mozda i druge forume onda zna da je svugde tako .
e pa sad da nastavimo sa vicevima!!!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lovceva zena servira njenog prvog samoispecenog Fazana! Pita je muz, odlican ukus bas si lepo napravila , a sa cime si ga Filovala?
kaze ona: Filovala? Nije ni bio Prazan.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju