Nautika opšta... > Smeh nas je održao
Gomila zezancija
igogitar:
Mislim da mu nije dobar trim na ovom kamionetu ili nije dobro rasporedion teret kad mu je pramac kamioneta ovako uronio. :lol:
Профа:
Evo jedna iz Hrvatske...
SALE NB:
Jedan neprimeren vic, kao i dva komentara vezana za njega su obrisana :agree:
Stvarno im nije mesto ovde.
Zoran:
Puna podrska,cak po meni nije potrebno i objasnjenje.
LSI:
Možemo li malo da polemišemo?
Verujem da niko nije posebno pogodjen brisanjem jednog vica i par komentara, medjutim, mislim da to nije bilo neophodno, a još više mi se čini da to može da nas uvede u jednu drugu neprijatnu situaciju - da li ćemo postaviti pravila o vrsti i sadržini viceva koje možemo da pošaljemo na forum?
Viceva ima raznih i njima ljudi iskazuju neka svoja vidjenja sveta na humorističan način. Vrlo često vicevi su na samoj ivici izmedju lepog i ružnog, dobrog i lošeg, moralnog i nemoralnog.
I upravo to što se nalaze na samoj granici čini ih efektnijima.
Vrlo često u vicevima se koriste psovke i izrazi koje u "pristojnom" govoru ne bismo na svakom mestu upotrebili. Ali ako se vic ispriča bez tih izraza - često se izgubi poenta i pričanje vica postaje besmisleno.
Zato i odluku o tome da li je neki vic u domenu ukusa ili neukusa i sve ostale dileme trebalo bi ostaviti onome ko vic priča i onima koji ga slušaju. Slušaoci ili u našem slučaju: čitaoci su ti koji će se ili nasmejati ili vic neće prihvatiti.
Zato mislim da vic nije trebalo brisati.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju