Nautika opšta... > Smeh nas je održao

Gomila zezancija

<< < (173/412) > >>

IKA:

--- Citat: budens72  10, 09, 2010, 23:11:14 posle podne ---Ja sam to sa tolstolobicima doživeo više puta, a jedan me je pogodio u vilicu tako da mi nije bilo dobro nekoliko dana...

--- Kraj citata ---

inače ova pojava sa tolstolobicima je maltene svakodnevna na ušću Begeja u Tisu pogotovo kad plove samohodke.
prosto je neverovatno koliko je ljudi stradalo od njih , kao da namerno gadjaju glavu čamdžije. Prošle nedelje je pogodio u glavu Jelenu iz titela kad se vraćala sa pecanja,jedva je došla sebi od udarca u glavu

Vuk:
hahahah jedva dodjoh do vazduha, strava pogotovu ovaj sa bagerom :) Nego zašto ribe iskaču iz vode :superstition:

budens72:
Tolstolobik je veoma plašljiva riba...ako znate da ga ima u blizini,dovoljno je lupiti nogom po dnu čamca i oni poiskaču iz vode...Tako isto beže od buke motora...

LSI:
Nikada ovako nešto nisam video u živo i voleo bih da to doživim.

S druge strane, razmišljam o tome kako mora da je strašna buka naših motora kad riba tako poludi?
Izgleda da su u pravu oni koji se zalažu za korišćenje elektromotora.

A ove naše možemo da koristimo umesto sonara - upalimo ih, provrtimo koji krug i odmah vidimo gde ima i gde nema ribe!

zorter:

--- Citat: zorter  13, 09, 2010, 11:46:40 pre podne ---Joooooooooojjjjjjjjj, kako bi ja jednog Admina ovakoooooooo!!! :yahoo: :yahoo: :dance1: :dance1:

--- Kraj citata ---

Ma, salio sam se, naravno..... :good: :drinks:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju