Nautika opšta... > Smeh nas je održao

Gomila zezancija

<< < (400/424) > >>

Misha D:
Mnogo cesce se desava u Bgd druga smicalica: kada mu zakace tiket-kaznu za neplaceni parkiranje pametnjakovic je skine i stavi pod brisac susednih kola. Neko gleda, a neko i ne gleda tiket detaljno kada ide da plati. sajkaca  oops

Kapetan:

--- Citat: Misha D  02, 12, 2013, 10:06:15 pre podne ---Mnogo cesce se desava u Bgd druga smicalica: kada mu zakace tiket-kaznu za neplaceni parkiranje pametnjakovic je skine i stavi pod brisac susednih kola. Neko gleda, a neko i ne gleda tiket detaljno kada ide da plati. sajkaca  oops

--- Kraj citata ---

opa ! odlican ! usvajam !

zankiki:
Kad je tek krenula naplata parkiranja, i kad sam dobio prvu kaznu čuvao sam je u kolima godinu dana.
Gde god parkiram, izvadim kaznu i stavim je sam sebi na brisač. Ovi što šetaju vide da sam već kažnjen i ne diraju me  k5

LSI:

--- Citat: zankiki  03, 12, 2013, 08:04:12 pre podne ---Kad je tek krenula naplata parkiranja, i kad sam dobio prvu kaznu čuvao sam je u kolima godinu dana.
Gde god parkiram, izvadim kaznu i stavim je sam sebi na brisač. Ovi što šetaju vide da sam već kažnjen i ne diraju me  k5

--- Kraj citata ---

Originalno, nema šta!
 114

packe:
Igraju fudbal popovi i časne sestre:
Časne sestre imaju veliku prednost imaju golmanku koja ga nije primila 43 godine.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju