Nautika opšta... > Smeh nas je održao
Gomila zezancija
LSI:
--- Citat: zankiki 13, 05, 2013, 18:55:29 posle podne ---Onda je ova naša novinarka sa pinka u stvari još i dobra dodo
--- Kraj citata ---
Još jedan pogrešan zaključak.
Ovde se ne zna koji od ova dva slučaja je katastrofalniji - nema tu manje ili više.
Slažem se samo ako je zaključak izveden posle razmišljanja o tome koja izjava može da ima manje tragične posledice.
Zbog onoga što je naša novinarka rekla verovatno niko osim nje nikada ne bi imao problema.
Ali ako bi ovoj glupači iz Amerike neko dao vlast, ta bi možda stvarno spržila neku "Češku".
Ko zna ko je i kome u Americi pričao i o nama iz Srbije kad smo mi tako prošli kako smo prošli?
Možda je to neko razumeo da se kosovske rezerve lignita nalaze u Siberiji pa mi dobili bombe, a Ameri bazu Bondstil... Ko će ga znati?
zankiki:
Kad sam rekao da je još i dobra, mislio sam na to da se ipak od kandidata za podpredsednika SAD očekuje malo više nego od naše novinarke, pošto svi znamo kakvi su nam novinari (većinom - čast izuzetcima, kojih ima).
ladjaVlajko:
Mislim da je ova vest potekla sa sajta koji pušta zezanja kao onaj naš "news", ali nisam siguran.
Ja uglavnom volim da ovakve stvari vidim sopstvenim očima. Poodavno već ne verujem u napisano. Što ne znači da ovakvih političara nema - naprotiv. Evo snimka kako Angela Merkel locira Berlin u sred Rusije, a nakon korekcije voditeljke, Angela ostaje vidno iznenađena kako je to Rusija tako blizu ...
http://rt.com/news/merkel-geography-berlin-russia-205/
poljo:
JBT ...LSI tebe treba za politickog komesara sajta izabrati . Samo trpas postove sa tim nekim smarackim temama . Kako Vam nije mrsko pored sve ove suplje politike i ovde da unosite te budalastinje . Ko jos broji tog marginalca i jos gore ko jos slusa novinare sa Pinka? Koji vam je m...?
maverick:
--- Citat: Zoran 13, 05, 2013, 19:48:51 posle podne ---DOKLE VISE POLITIKA!
--- Kraj citata ---
bas malo malo pa imas politicki naslov..idi spustaj camac i na vodu... thumbup
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju