Nautika opšta... > Smeh nas je održao

Gomila zezancija

<< < (375/423) > >>

LSI:

--- Citat: barbanesa  12, 05, 2013, 13:09:13 posle podne ---AA otkud ti znas sta je mislio taj bradati .... roll4

--- Kraj citata ---

Ja mogu i da se ne slažem sa "tim bradatim" ali ne mogu da potcenjujem njegovo znanje i intelekt. On vrlo dobro zna šta govori i ume da rečima iskaže tačno ono što mu je na umu, tako da nemam nikakvu dilemu oko toga na koga je mislio.

Problem je na drugoj strani.
Mlada voditeljka, koja je verovatno završila fakultet političkih nauka (to je najčešće slučaj sa našim novinarima) pokazala je totalno neznanje i obrukala i sebe i svoju televiziju.

Kapetan:

--- Citat: barbanesa  12, 05, 2013, 13:09:13 posle podne ---AA otkud ti znas sta je mislio taj bradati .... roll4

--- Kraj citata ---

bradati razmislja kada zastarevaju dela Srpske garde i koliko ce dugo morati da prica sto i ne misli ... bradati je jedan od prvih "kontrolisanih" politicara u nasem establismentu ...

njegos68:
 A i brada nije ko sto mu je bila..

LSI:
Vi kao da niste čuli da više ne važi ona poslovica: Vuk dlaku menja ali ćud nikada.

Ovaj je promenio i dlaku i ćud. I nije on jedini. Pogledajte u starim vestima šta su pre par godina govorili oni koji danas tvrde da nema budućnosti bez EU, oni koji su aktuelnu vlast u to vreme prozivali zbog izdaje i koji su govorili kako nikada neće dati Kosovo...

Sve se menja, a ljudi naročito. Zato je bolje da se okanemo politike.
Ja sam hteo da ukažem na problem obrazovanja mladih i  mislio sam da će to nekog možda nasmejati, a vi udarili na čoveka ni krivog ni dužnog.

zankiki:
Evo mene si nasmejao, i još se smejem. Nisam gledao emisiju, ali sam evo i ženi prepričao ovo  kgk

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju