Nautika opšta... > Smeh nas je održao

Gomila zezancija

<< < (351/412) > >>

packe:
Zaustavio policajac vozača koji je u naseljenom mjestu vozio 80 km/h.
Policajac:
- Vozili ste 80 na sat, a dozvoljeno je 50, za svakih 10 km/h , 50 € kazne, znači vaša kazna je 150 €.
Vozač:
- Ali ja poznajem vašeg načelnika.
- U redu je to, ali 150 €!
- Ali ja sam dobar prijatelj s načelnikom!
- Cijenim ja to, ali 150 €?
- Ali mi smo kućni prijatelji!
- Pa pozovite ga!
Vozač zove načelnika na mobilni i s druge strane mu govorni automat kaže da pretplatnik nije trenutno dostupan.
Policajac:
- I šta ćemo sada: pomoć prijatelja ste iskoristili, publike kao što vidite nema, ostaje nam jedino pola-pola

packe:
   careee    ffff ffff ffff ffff ffff ffff ffff ffff

packe:
Došao seljak kod doktora i čeka na red. Prođe čitav dan u čekanju, izađe doktor i kaže: "To bi bilo sve za danas, imam važan sastanak, svi neprimljeni moraju doći sutra."
Seljak će na to: "Čekaj malo, šta da radim sa ovolikim pečenjem?"
Doktor mu namigne i kaže: "Vi sa pečenjem sačekajte još malo, a svi ostali kući."
Odoše svi, doktor prozove seljaka i pita: "Gde je pečenje?"
"Doktore, strašno me peče kad pišam.

packe:
Kada je Kolumbo dalekozorom ugledao Ameriku, primijetio je kako mu Chuck Norris maše s obale.

Slovenac:
mislim da nije za ovde,ovo mi je palo napamet pre neki dan u vezi pregovora. UZEO . Udružena Zločinačka Evropska Organizacija a može i OTEO Opšta Teroristička Evropska organizacija e ovo je za ovde,temelj njihovog postojanja,pravo i temeljna pravda,konkurentnost u trgovini i sloboda, eto meni nije jasno kako to ne mogu da shvatim.  no125  kuku

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju