Nautika opšta... > Smeh nas je održao
Gomila zezancija
Barba:
Ma sta vi pricate ljudi, kakva bre drzava i borba protiv bele kuge !? Sve je to prazna prica. Pa pod broj jedan su ugovori o zakljucivanju posla sa klauzulom odricanja od stvaranja porodice. O cemu mi pricamo...
Ne razumem sta kome smeta crkveni kalendar i koga briga kad mi slavimo koji praznik, ali kad smo vec zakljucili da nasa crkva ne valja, sta ima da se mi zajebavamo i popravljamo je kad mozemo da uradimo isto sto i sa fabrikama. Jednostavno prodamo te crkve za dinar i prihvatimo neku eunijatsku alternativu. E sad je problem da li da predjemo u katolike ili u protestante. Ja sam za protestante, pa nek ide zivot. :drinks:
Kapetan:
--- Citat: Barba 27, 01, 2010, 12:20:05 posle podne ---Ma sta vi pricate ljudi, kakva bre drzava i borba protiv bele kuge !? Sve je to prazna prica. Pa pod broj jedan su ugovori o zakljucivanju posla sa klauzulom odricanja od stvaranja porodice. O cemu mi pricamo...
--- Kraj citata ---
???otkad to ???
Barba:
Kako bre odkad to. Pa zar nikada nisi cuo za ugovore gde devojka potpisuje da nece ostati trudna u xxx periodu. To znaci da ce, ako je odlican student, do 30. biti pod tim ugovorom, a onda ce kad im isperu mozak juriti karijeru, pa kad napuni 40. onda ce da radja. Drzava sve to zna i odobrava.
Kapetan:
ocekujem od Pere kontra reklamu :)
Pera GARMIN:
...samo tu i može da se snađe, na putevima (posebno plovnim) uglavnom prati Garmina :taunt:
btw. odlična reklama, šteta što nije dovoljno eksploatisana...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju