Nautika opšta... > Smeh nas je održao
Gomila zezancija
busa2:
Njegose ,daj prevod za ovog beco-popaj ja ga nista nisam razumeo osim : krapa i kva -kva i cigare ?
daj ili titl ili simultani .
Pardon mogao bi i kapetan malo da doprinese i da osim turskih serija i latinoamerickih prevede i ovu crnogorsku :dance1:
njegos68:
--- Citat: busa2 25, 09, 2011, 14:22:46 posle podne ---Njegose ,daj prevod za ovog beco-popaj ja ga nista nisam razumeo osim : krapa i kva -kva i cigare ?
daj ili titl ili simultani .
Pardon mogao bi i kapetan malo da doprinese i da osim turskih serija i latinoamerickih prevede i ovu crnogorsku :dance1:
--- Kraj citata ---
I ja ga ništa ne razumijem,a mislim ni ovi momci što su ga snimali.. :new_russian: :new_russian: :lula:
LSI:
I posle ljudi kažu da crnogorski jezik nije ništa drugačiji od srpskog!
Eto, vam sada, pa pričajte i dalje.
Ako koza laže, rog ne laže.
Ja sam razumeo samo ono da mu je šaran ćapio paklu cigara i da su letele neke guske ali to je valjda zato što su crnogorski i srpski bliski jezici. Valjda su, nekada davno, potekli iz jednog.
Ili je to sve samo zbog toga što jezik zapinje za ona dva zuba...?
HOGAR:
Lazo ,ocito je da nisi nikad bio u okolini Pirot ili Leskovac :lol: :lol: :lol:,a neces verovati,Srbi su,mani se dukljanske deklaracije i jevrema brkovica,vode ti i camca :lol:,ipak u Crnoj Gori govori 64 posto srpski,a i vise,pritom su cisti crnogorci i to im niko normalan ne osporava iz Srbije,mislim da su crnogorci i srbi.Primer,probaj da kazes hercegovcu da nije srbin,a tako je i u Crnoj Gori,doduse kod pravoslavnih :friends:
njegos68:
--- Citat: HOGAR 25, 09, 2011, 17:57:34 posle podne ---Lazo ,ocito je da nisi nikad bio u okolini Pirot ili Leskovac :lol: :lol: :lol:,a neces verovati,Srbi su,mani se dukljanske deklaracije i jevrema brkovica,vode ti i camca :lol:,ipak u Crnoj Gori govori 64 posto srpski,a i vise,pritom su cisti crnogorci i to im niko normalan ne osporava iz Srbije,mislim da su crnogorci i srbi.Primer,probaj da kazes hercegovcu da nije srbin,a tako je i u Crnoj Gori,doduse kod pravoslavnih :friends:
--- Kraj citata ---
Naravno da se govori Srpski.. :good: A ovo je neki mentol,koga su lokalni momci uhvatili u mašinu,pa prave feštu..
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju