Nautika opšta... > Smeh nas je održao
Gomila zezancija
srsa:
Европски пут нема алтернативу. Него занима ме у коју пореску категорију спада овај жућко?
zoki novus:
zanimaju ih iste stvari, camci,brodovi,pristani,upravljacki sistemi,daljinske komande, elektropogoni.....
Kapetan:
--- Citat: zoki novus 29, 12, 2010, 16:36:11 posle podne ---zanimaju ih iste stvari, camci,brodovi,pristani,upravljacki sistemi,daljinske komande, elektropogoni.....
--- Kraj citata ---
nije realno ... prvo moraju se napraviti vestacki talasi kako bi simulirali prave talase, onda treba uracunati otpor vetra a ladjama .. pa dodati u jednacinu vetar i talase... e pored svega toga ovo su 100% el motori a vecina ovih brodova koristi SUS motore, tako da ce i to dati pogresne rezultate ... generalno mislim da ovo nisu nauticari vec neki cobani zeljni druzenja ....
LSI:
Ta kakve čobanice - to je zastarelo.
To su naturistike.
Odoh ja da se prijavim u neki ekološki pokret, a nautikom nek se bave oni što sede u prvom redu (oni i ne mogu nešto drugo jer je jasno da su i slepi i gluvi, a ni u glavama nemaju ništa)!
Idemo da se družimo... :party: :friends:
SALE NB:
--- Citat: kacintata 29, 12, 2010, 17:25:49 posle podne ---ako je druzenje sa onim cobanicama u pozadini......i ja sam coban
--- Kraj citata ---
E baš si coban- sremski! :taunt: :lol:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju