Nautika opšta... > Smeh nas je održao

Gomila zezancija

<< < (233/412) > >>

srsa:
Европски пут нема алтернативу. Него занима ме у коју пореску категорију спада овај жућко?

zoki novus:
zanimaju ih iste stvari, camci,brodovi,pristani,upravljacki sistemi,daljinske komande, elektropogoni.....

Kapetan:

--- Citat: zoki novus  29, 12, 2010, 16:36:11 posle podne ---zanimaju ih iste stvari, camci,brodovi,pristani,upravljacki sistemi,daljinske komande, elektropogoni.....

--- Kraj citata ---

nije realno ... prvo moraju se napraviti vestacki talasi kako bi simulirali prave talase, onda treba uracunati otpor vetra a ladjama .. pa dodati u jednacinu vetar i talase... e pored svega toga ovo su 100% el motori a vecina ovih brodova koristi SUS motore, tako da ce i to dati pogresne rezultate ... generalno mislim da ovo nisu nauticari vec neki cobani zeljni druzenja ....

LSI:
Ta kakve čobanice - to je zastarelo.

To su naturistike.
Odoh ja da se prijavim u neki ekološki pokret, a nautikom nek se bave oni što sede u prvom redu (oni i ne mogu nešto drugo jer je jasno da su i slepi i gluvi, a ni u glavama nemaju ništa)!
Idemo da se družimo... :party: :friends:

SALE NB:

--- Citat: kacintata  29, 12, 2010, 17:25:49 posle podne ---ako je druzenje sa onim cobanicama u pozadini......i ja sam coban

--- Kraj citata ---

E baš si coban- sremski!  :taunt: :lol:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju