Nautika opšta... > Smeh nas je održao

Gomila zezancija

<< < (214/412) > >>

LSI:

--- Citat: olimp  17, 11, 2010, 20:40:31 posle podne ---     A da nije u Coca colu "sakrio" kakvo crno vino u popularnim omjerima 60:40 ?   :drinks:

--- Kraj citata ---

:good:
Nema šanse.
Lično sam video da su sve boce bile originalno zatvorene i čovek ih je preda mnom otvarao.

Kažem vam - totalni zavisnik!

ladjaVlajko:
Иначе ... када је настала, кока кола се заиста правила од листа коке и фино је ударала у главу. Међутим касније се појавио проблем зависности од исте, те је негде око 1910-15 промењен састав и избачен је лист коке. Кока кола је тридесетих година прошлог века била један од већих спонзора национал-социјалистичке партије у Немачкој, где је и било седиште кока коле за европу. Била је и спонзор олимпијаде '36.

Током 41 су американци бродовима слали (продавали) помоћ у ратном материјалу енглезима и сировине за кока колу немцима. Када су ушли у рат, престала је испорука прашка за Немачку али како бизнис не би пропао кока колина испостава у Берлину је "измислила" ново освежавајуће пенушаво пиће на бази сока од наранџе и дали су му име Фанта (Fanta). Све време рата је фанта слата немачкој војсци на првој линији фронта, чак и на руском фронту. Има све на интернету само нема ко да чита ...

medvedicibgd:
 :drinks:

Zoran Marinković:
 :good:

A ja mislio da je priča o Garfildu  :diablo: izmišljena..... :lol: :lol:

Профа:
Dosao Mujo po malog Hasu u obdaniste.
Mujo: "Ja sam dosao po mog Hasu."
Vaspitacica: "Kojeg Hasu? Imamo ih 5.
"Mujo: "Bilo kojeg, je#la ga ti, ionako cu ga sutra vratiti!!!"

Navigacija

[0] Indeks poruka