Nautika opšta... > Smeh nas je održao

Gomila zezancija

<< < (212/412) > >>

Профа:
Зима иде...

zoki novus:
ma nije sto je zima nego sto je hladno

LSI:

--- Citat: Профа  16, 11, 2010, 19:39:02 posle podne ---Зима иде...

--- Kraj citata ---

Polako, Profo.
Pa vidite da se odužilo ovo Miholjsko leto - duga jesen. Stići će i zima...

LSI:

--- Citat: olimp  16, 11, 2010, 21:45:59 posle podne ---Dragom našem LSI-u kao podsjetnik zašto treba piti pivo.  :drinks: :drinks: :drinks:

--- Kraj citata ---

Kad bih ja imao takvu neku da mi tako otvara flaše, verovatno više ne bih ni pio vodu.

Cvijo, hvala na poklonu ali ovo nije više za moje godine. Neka i mladji malo uživaju.

LSI:

--- Citat: olimp  17, 11, 2010, 08:20:34 pre podne --- ...
     ukoliko ni to nije pomoglo zakrpaj čamac pa na Dunav.  :drinks: :drinks: :drinks:

--- Kraj citata ---

Dragi prijatelju,
zbog prizora kao što su ovi na prvom klipu, mnogi od nas i vole letovanje na moru. Ali ja sam počeo da odlazim u junu i septembru, kad na more idu penzioneri.
Prizori sa plaže nisu u to vreme ni nalik ovima iz klipa. Pre će biti da su iz nekih "horor" filmova.
Bakutaneri i deduskere, jedni sa smežuranom kožom kroz koju samo što ne izbiju kosti, a drugi sa debelim režnjevima slanine i sala koji vise na sve strane...
Užas!
Samo iz čiste pristojnosti do sada nisam fotografisao ta strašila u koja se polako ali sigurno svi pretvaramo sa godinama.
Sva je sreća što je moj odbrambeni sistem još uvek dobar pa nemam noćne more posle takvih prizora.

Što se tiče drugog klipa - kad jednog dana budem zaboravio ono što sada još uvek znam i kada više ne budem mogao ono šta sada mogu možda ću i razmisliti o takvim aktivnostima (ako budem još mogao da razmišljam u to vreme). Dobar je to način da čovek predje iz ovog sveta u onaj drugi.
Jedino što bi svi okolo rekli: - Vidi budale matore, kako izgubi glavu!

Zato mi se treća opcija najviše dopada i na njoj aktivno radim.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju