E, ovako treba... > Restauracije

Gagina restauracija

<< < (13/16) > >>

Zoran:
   Predprosle godine mi je tehnolog iz hempela pokazao dobru foru.Uzmes parce stakla
 pa farbas njega kao i korito.Kad se osusi ako se providi,jos jedan sloj i tako dalje.Nara-
 vno to se odnosi za podvodni deo.

Gaga:
Dobra fora... :good:

Cime da farbam dno u unutrasnjisti? Najvise mi se svidja west epoxy, ali ne znam da li je to neophodno, pogotovo ispod krmenog dela, sto se uopste ne vidi, a i ako voda dodje, tu se ne moze zadrzati zbog nagiba...

Zoran:
      Unutra mozes da farbas sa cime god hoces.Mozda poliuretan.Ja bi farbao sa necim
 sto ne smrdi mnogo,mozda akrilni lak,i suvo je za sat vremena.Neces da se gusis.Nadam
 se da koristis neku masku pri radu sa epoksijem,djaba ladja kad odu pluca.
 PS. Ako koristis akril dacu ti razredjivaca koliko hoces!

nauticant:
Mali Princ?

Gaga:
Duzan sam nastavak price...

Dugo sam razmisljao da li da nastavim pricu po hronologiji dogadjaja, ili da krenem od sadasnjosti....

Ipak, vazan je epilog, a on glasi: LADJA JE ZAPLOVILA!

Muke kroz koje sam prosao su vec zaboravljene i potisnute razmisljanjima kuda ploviti. Ajmo redom...
Prvo, ova resturacija se bas oduzila. Razlog je pre svega sto zimi uopste ne mogu da ista radim, a leti, samo po par sati dnevno. Neizvesno je bilo i za ovu godinu hoce li ladja videti vodu. Ipak, posto sam dosta stvari odlozio za jesen ili prolece naredne godine, cilj je bio samo jedan, a to je da ladja sto pre zaplovi. Sitnice, kojih ima mali milion su ostale da se kao rade dok sam na vodi. Od toga nema nista, jer me voda (Dunav) inspirisu da sve drugo cinim, samo ne da se bavim tim sitnicama...

Slike... Nisam bas puno slikao, a i nesto je na cudan nacin nestalo. Ostalo je samo nesto iz mobilnog telefona...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju