E, ovako treba... > Restauracije
Gagina restauracija
Gaga:
Nov sam clan foruma, a ovo je tema koja me je naterala da se uclanim. Vec duze vreme sam pratio forum, a sada evo i razloga da se javim. Naime, brod o kome je rec u oglasu sam ja kupio... Potpuno ste u pravu da je dosta zapusten i da ima puno da se radi... Toga sam bio potpuno svestan(sta drugo ocekivati za te pare). Restauracija je vec pocela i mozda bi trebalo dalji razvoj dogadjaja preusmeriti na neku drugu temu...
hallamiti:
dobrodosao i svakako bi restauraciju mogao da propratis slikom i tekstom
Kapetan:
pocepana stara i otvorena nova tema :)
dzoni:
meni se svidela al vec imam brod za sredjivanje, a nemam vremena ni za njega... sad sam u Skoplju do novembra a brod je na Savi :(
cestitam na kupovini, video sam je i cini mi se da to moze super da se sredi, samo je potrebno vreme, budi uporan i uzivaj u svakom slobodnom trenutku na brodu :)
pozdrav
Gaga:
Zahvaljujem se svima na podrsci...
Za sada volja postoji, a posto ove godine i nije moguce da se ovo zavrsi, vremena ce biti dovoljno...
Mislim da je ova prva faza(nazvao bih je cerupanje trulezi), laksi deo ove price i da ce nevolje i gubitak volje, tek doci. Zato i jesmo ovde, da podelimo lepe trenutke a i da se nadjemo jedni drugima u nevolji...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju