Ribolov > Podvodni ribolov

CMAS i PADI

(1/4) > >>

Kapetan:
Istrazujuci koja licenca mi treba za ronjenje dosao sam do toga da postoje dve medjunarodne licence... CMAS i PADI... koliko sam video sa sajtova ponasaju se ko srblje, jedni drugima zabranjuju licence i slicno...

da li neko zna nesto vise o ovome?

hallamiti:
PADI je vise komercijalni kuurs, dok je CMAS mnogo ozbiljniji, cak se i slusa teorija 30 dana.... Ronioci SAJ-a i zandarmerije rade po CMASU-u. inace oba kursa su priznata u svetu, cak ako zavrsis prvi nivo PADI mozes da nastavis na drugi CMAS.....

Kapetan:

--- Citat: hallamiti  31, 08, 2009, 17:26:01 posle podne ---PADI je vise komercijalni kuurs, dok je CMAS mnogo ozbiljniji, cak se i slusa teorija 30 dana.... Ronioci SAJ-a i zandarmerije rade po CMASU-u. inace oba kursa su priznata u svetu, cak ako zavrsis prvi nivo PADI mozes da nastavis na drugi CMAS.....

--- Kraj citata ---

tako sam i ja nesto skapirao al prica se da u francuskoj i zemljama koje ona kontrolise ne vazi PADI ???

zorter:
Kap, mani se ronjenja. Nije to za tebe. :nono:

Kapetan:
vec me cekaju :) sve sredjeno :) 5 dana obuke i posle "ronjam" e sad jedino sto ne valja ne dozvoljavaju harpune.... to jest smes da ih imas al ne smes da rokas... al ajd reko nemoram da senlucim ...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju